Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta kratka wentylacyjna z wyłamanym żebrem powala :polew:

Jeszcze mi to wpadło:

http://www.allegro.pl/item872619008_piekna_audi_a4_2_0tdi_140km_navi_bose_automat.html

Spryski przy zwykłych światłach :naughty: Pewnie taki zderzak był pod ręką, a odcienie lakieru potwierdzają bujną przeszłość, powinien kosztować 40 tys :naughty:

no w multitronic to bym się nie pakował
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze mi to wpadło:

http://www.allegro.pl/item872619008_piekna_audi_a4_2_0tdi_140km_navi_bose_automat.html

Spryski przy zwykłych światłach :naughty: Pewnie taki zderzak był pod ręką, a odcienie lakieru potwierdzają bujną przeszłość, powinien kosztować 40 tys :naughty:

no w multitronic to bym się nie pakował

Nie doczytałeś ;) Nie chcę go kupić. Po prostu uwagę zwróciły spryski przy zwykłych światłach.

Tylko manual :good:

Opublikowano

Jeszcze mi to wpadło:

Te odcienie, to odbicie piasku na lakierze i przedni zderzak jest dobrze spasowany kolorystycznie. Nie wiem, czego się czepiasz.

Opublikowano

Jeszcze mi to wpadło:

Spryski można było zamówić do zwykłych świateł.

Opublikowano

proszę o oceny filmów tych którzy mają kota na you tube :naughty:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 21:35_________________________________________________

http://moto.allegro.pl/item872273946_audi_rs6_580km.html

a mi by takie styklo kupie sobie za jakies 20 lat :polew:

może za 20 lat ci takie sprzedam :>
Opublikowano

Te odcienie, to odbicie piasku na lakierze i przedni zderzak jest dobrze spasowany kolorystycznie. Nie wiem, czego się czepiasz.

Uwierz mi, ale to NIE JEST odbicie piasku na lakierze. Rzuć okiem na przednie/tylne drzwi. Z drugiej strony to samo.

49909848.th.jpg

O tym nie wiedziałem. Może się czepiam ale to pewnie przez to że trochę takich ulepów w życiu widziałem.

Opublikowano

Uwierz mi, ale to NIE JEST odbicie piasku na lakierze. Rzuć okiem na przednie/tylne drzwi. Z drugiej strony to samo.

49909848.th.jpg

O tym nie wiedziałem. Może się czepiam ale to pewnie przez to że trochę takich ulepów w życiu widziałem.

jak możesz podejrzewać że sprzedający kłamie.

przecież wyraźnie jest napisane - bezwypadkowy :wink4:

Opublikowano

Piter bardzo fajnie profesjonalnie a ty Gryfi ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć

Opublikowano

Piter bardzo fajnie profesjonalnie a ty Gryfi ćwiczyć , ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć

Piter ile bierzesz za godzinę lekcji?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________tu jest ten co o mały włos byłoby bum:

Opublikowano

ładne kręciołki

:hi: :hi: :hi:

Andrzej88 co do Quattro i xenonow to powinna być podstawa :D od jakiej ja odpadlem :kwasny: teraz żałuje braku q ale cóż trza się cieszyć tym co sie ma :)

Opublikowano

Piter ile bierzesz za godzinę lekcji?[br]

ta cwiczyc cwiczyc :) za lekcje nic nie biore ;)

ale za drugim razem mi to chyba jakos wyszlo ? .. ale filma nie ma :D kur.wa

Opublikowano

piter ładnie tam wymiatasz :naughty::hi:

Opublikowano

:siema:

ale sypie

Opublikowano

:bry:

Wojtek, czy to jest duży problem wykręcić turbinę w moim V6 ?

Mojej żywot się kończy najprawdopodobniej, bo już czasem jak zawór upustowy zbija ciśnienie, to jest taki chrobot słyszalny.

No chyba, że to EGR, bo z tego co wiem, to w przypadku dużego nadciśnienia pomaga w odpuszczaniu go do wydechu :mysli:

Opublikowano

witam panów :hi:

PS:ładnie bączkujecie panowie :decayed:

Opublikowano

:bry:

Wojtek, czy to jest duży problem wykręcić turbinę w moim V6 ?

Mojej żywot się kończy najprawdopodobniej, bo już czasem jak zawór upustowy zbija ciśnienie, to jest taki chrobot słyszalny.

No chyba, że to EGR, bo z tego co wiem, to w przypadku dużego nadciśnienia pomaga w odpuszczaniu go do wydechu :mysli:

nie ma tragedii :>

Opublikowano
:hi: wszyskich w ten jakże nadający się do zabawy w śniegu dzień :gwizdanie:
Opublikowano

to jutro :naughty:
Opublikowano

to jutro :naughty:

jutro też