Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz, wszystkiego trzeba w życiu spróbować :)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra...na nastepnym spocie zgniote puszke z piwa i jak doprowadzisz ją do świetności to sie nadajesz :kox::polew:
Opublikowano

dobra...na nastepnym spocie zgniote puszke z piwa i jak doprowadzisz ją do świetności to sie nadajesz :kox::polew:

:polew:

no to jest włąśnie test na blacharza.

Opublikowano

h*j jak zrobi z tego audi b7 to dopiero pokaże klasę :)

Opublikowano

h*j jak zrobi z tego audi b7 to dopiero pokaże klasę :)

Zrobi B8 z diodami :polew:

Opublikowano

Spoko, poćwiczę przez weekend :polew:

Opublikowano

Fajne :kox:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 16:45_________________________________________________977db5ee0b21.jpg[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 16:58_________________________________________________siemian fajny masz ten nowy wydech :naughty:
5b5f8e499656.jpg
[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 17:13_________________________________________________Piter a tobie się znów nudzi w pracy :polew:
d029a8ce19b0.jpg[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 17:18_________________________________________________Tak się łapie autostopa :decayed:
6a908f64e13d.jpg
Opublikowano

Coś jej tam wisi :sick3:

Opublikowano

koreczek :decayed:

Opublikowano

dzyndzel :D[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________To ten luj mi na aucie leżał :kwasny:

4e125a461aa4.jpg

Opublikowano

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło się pierdolenie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto?

ŻONA:

- Zakład pogrzebowy sk***ysynu!

Opublikowano

Dzięki gryfi za sprawdzenie tego o co prosiłem. :good:

Opublikowano

Dzięki gryfi za sprawdzenie tego o co prosiłem. :good:

nie ma za co bo się nie udało
Opublikowano

pozdro dla siemiana miłe krótkie spotkanie w centrum katowic :hi:

Opublikowano

a witam witam. Zawsze miło koloś spotkać z klubu na drodze :wink4::hi:

Opublikowano

dzyndzel :D[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________To ten luj mi na aucie leżał :kwasny:

4e125a461aa4.jpg

Hu.ja bym takiemu utargał :angry:

Opublikowano

4e125a461aa4.jpg

Taaa, bo sam byś chciał tam poleżeć... :naughty::polew:

Opublikowano

4e125a461aa4.jpg

chcialbys... :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

4e125a461aa4.jpg

Taaa, bo sam byś chciał tam poleżeć... :naughty::polew:

Tak, ale z przodu z podniesiona maska :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 21:21_________________________________________________

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:

- Słuchaj, skończyło się pierdolenie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto?

ŻONA:

- Zakład pogrzebowy sk***ysynu!

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: