Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co się orientuje to nie powinno się zmieniać oleju na "wyższy", więc jak miałes zalane 10w40 to już przy takim bym pozostał.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z tego co się orientuje to nie powinno się zmieniać oleju na "wyższy", więc jak miałes zalane 10w40 to już przy takim bym pozostał.

i to jest dobra odpowiedź :tongue4::decayed:

Opublikowano

:bry:

:hi: Pany odnośnie mojego pytania o olej to tylko jedna odpowiedź?? wojtekce daj jakąś dobrą rade:) Post strona wcześniej:)

Opinii jest dużo niestety. Moja jes taka, że uturbione silniki powinny jeździć na pełnym syntetyku. Moim zdaniem więc powinieneś zalać jakiś pełny syntetyk.

Ja jeżdzę na tym Motulu X-Cess 8100, ale to tylko ze względu na delikatnośc tego mojego silnika, tobie spokojnie wystarczy jakiś mobil czy castrol z pewnego źródła.

Opublikowano

ale Sławek chodzi o to że jak teraz zaleje silnik syntetykiem to silnik może mu zacząć lać.

Chodzi o to że półsyntetyk tworzy grubszy film olejowy, a co za tym idzie pierścienie już nie są takie "szczelne". Jak zalejesz syntetykiem to olej może splywać po gładzi.[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________głupotą było to że ktoś zalał TDIka takim olejem[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:36_________________________________________________nie jest to jednostka jakoś wysilona więc myśle że trzeba już zostać przy tym 10w40 a na prszyszłość tego dopilnować[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:37_________________________________________________Wojtuś wg. opisu nie podejdzie mi ta poducha, ale wole się upewnić...

http://www.034motorsport.com/product_info.php?cPath=25_66_74&products_id=1062

Opublikowano

ale Sławek chodzi o to że jak teraz zaleje silnik syntetykiem to silnik może mu zacząć lać.

Nie zawsze.

Ciekawe tylko ile wcześniej gościu "tępak" jeździł na takim oleju i jak mocno wstawiał mu w pipke :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

siema Panowie?

wpadnie dzis ktos do labiryntu zaliczyc jakiegos bronka?

Opublikowano

Nie zawsze.

Ciekawe tylko ile wcześniej gościu "tępak" jeździł na takim oleju i jak mocno wstawiał mu w pipke :mysli: :mysli: :mysli:

podejrzewam, że ok 5 lat czyli od 2004 aż do teraz. I z tego co rozmawiałem to nie miał ciężkiej nogi więc silnika nie obciążał. Ale to można tylko się domyślać.

Podsumowując lać ten sam olej czy zmienić??:)

Opublikowano

Nie zawsze.

podejrzewam, że ok 5 lat czyli od 2004 aż do teraz. I z tego co rozmawiałem to nie miał ciężkiej nogi więc silnika nie obciążał. Ale to można tylko się domyślać.

Podsumowując lać ten sam olej czy zmienić??:)

lej olej taki jak był i nie kombinuj :cool1:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________właśnie wróciłem z AVATARA 3D efekty :shocked::kox:

Opublikowano

siema, szukam dobrego elektro-mechanika w bb do zdiagnozowania i usuniecia problemu z wiązką obrotomierza (chyba kostka nie styka) lub samym obrotomierzem

jeśli mozna naszybko polecić jakiegoś człowieka to dzieki,

dodam ze nie chodzi o audi

Opublikowano

wojtekce :>

Opublikowano

wojtekce :>

Wojtek z prądem nie robi boi sie go jak ognia :naughty:
Opublikowano

siema, szukam dobrego elektro-mechanika w bb do zdiagnozowania i usuniecia problemu z wiązką obrotomierza (chyba kostka nie styka) lub samym obrotomierzem

Kiedyś skorzystałem z usług elektryka na Krakowskiej (zaraz powyżej tesco). Miałem problem z ładowaniem, gość się dość szybko uporal z problemem.

Opublikowano

Kiedyś skorzystałem z usług elektryka na Krakowskiej (zaraz powyżej tesco). Miałem problem z ładowaniem, gość się dość szybko uporal z problemem.

dzieki, podjade ... jakieś dokładniejsze info-nazwa, baner, nie bede miał problemu ze znalezieniem ?

Opublikowano

Jadąc od dołu mijasz tesco i zaraz po prawej, jest tablica 'Auto elektryk' bodajże.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi: :hi: