Opublikowano 6 Czerwca 201016 l siemka , Pany mam na zbyciu filtr powietrza Knecht LX 819 , przy zakupie zaszła pomyłka i dostałem nie pasujący do mojego auta, zacząłem go montować więc jest lekko pobrudzony , nie chciałby go ktoś odkupić , pasuje do wszystkich B6 , cena 45zł
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l jak rybki bakuś? biorą? Nie wiem, bo zapomniałem papierów i nie zamoczyłem kija... Ale i tak dzień wykorzystany w pełni!
Opublikowano 6 Czerwca 201016 l No jak dziś korzystałem z pogody. Najpierw grillek a potem jazda konna :> siemka , Pany mam na zbyciu filtr powietrza Knecht LX 819 , przy zakupie zaszła pomyłka i dostałem nie pasujący do mojego auta, zacząłem go montować więc jest lekko pobrudzony , nie chciałby go ktoś odkupić , pasuje do wszystkich B6 , cena 45zł O ile się nie mylę w moim jest LX 819. Sprawdzę.
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l czolem z ranca .. pogoda mistrz [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 06:42_________________________________________________slawek tak zrobisz i kazda Twoja ! Volkswagen ad - What a blow job is
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l siemka , Pany mam na zbyciu filtr powietrza Knecht LX 819 , przy zakupie zaszła pomyłka i dostałem nie pasujący do mojego auta, zacząłem go montować więc jest lekko pobrudzony , nie chciałby go ktoś odkupić , pasuje do wszystkich B6 , cena 45zł za 42 zeta nówka w pudełku u mnie a tak to
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l siemka , Pany mam na zbyciu filtr powietrza Knecht LX 819 , przy zakupie zaszła pomyłka i dostałem nie pasujący do mojego auta, zacząłem go montować więc jest lekko pobrudzony , nie chciałby go ktoś odkupić , pasuje do wszystkich B6 , cena 45zł za 42 zeta nówka w pudełku u mnie
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 06:42_________________________________________________slawek tak zrobisz i kazda Twoja ! Volkswagen ad - What a blow job is sportfahwerk a stoi to jak koza w rowie ahoj
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l aloha z cyklu dobra muzyka na dobry poczatek dnia proponuje: The Passenger