Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam spot? Ja niestety ciężki dzień miałem :thumbdown: Gdzie byłeś Baddy? Ja się wybieram w przyszły czwartek :wink4: A spalanie 4.5 to chyba przy 80km/h i 5 biegu bez hamowania i zwalniania, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że na całej trasie tyle miałeś w kilka osób + bagaże?

Byłem dzisiaj u strażników, powiedziałem, że nie jestem w stanie wskazać kierującego pojazdem, ponieważ samochodu używa kilka osób a zdjęcie zostało zrobione 4 miesiące temu, gość całkiem spoko się okazał, nawet coś pogadaliśmy o audi bo jego brat chce B6 kupić :wink4: zaproponował 120 i bez punktów. Nawet nie wiedziałem, że tak gładko pójdzie :blink: Przy okazji mówił, że podobno mają być jakieś zmiany i wszystkie stacjonarne puste fotoradary mają zniknąć :mysli: i zostać tylko te nabite. Natomiast co do trójnogów to wspominał, że bardzo oczekują tych zmian, gdyż mają mieć pozwolenie na stawianie bez oznakowania "kontrola prędkości", a teraz mogą to robić tylko z samochodu :mysli: A myślałem, że samowolka z tymi radarami się skończy :thumbdown:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: siema :hi:

....wlasnie z wypoczynku wrocilem :beach: .....pewnie teskniliscie, co nie?.......powiem Wam, że nad nasze morze spalanie miałem 4,5 :shocked:...co robiliscie jak mnie nie bylo?....pewno nudy :polew:

tyle Cie tu że nawet nie zauważyłem żę Cie nie było... :naughty:

Z Ciebie taki forumowicz jak z pitera baletnica... :polew::decayed: :decayed:

...osz Ty szmato :wallbash::naughty: :naughty:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 20:59_________________________________________________

Jak tam spot? Ja niestety ciężki dzień miałem :thumbdown: Gdzie byłeś Baddy? Ja się wybieram w przyszły czwartek :wink4: A spalanie 4.5 to chyba przy 80km/h i 5 biegu bez hamowania i zwalniania, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że na całej trasie tyle miałeś w kilka osób + bagaże?

tak bagaży było full....do tego ja z żoną i córką....a jesli chodzi o predkosci to jechalismy na dwa auta i sie dostosowywalem do tego drugiego wiec predkosci byly max 120 km/h :confused4:

co innego z powrotem, ale tam juz bylo inne spalanie :)[br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 21:03_________________________________________________830 km na 37 litrach :cool1:

Opublikowano

Coś musisz mieć zepsute, ja bym wagował :naughty::tongue4:

Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? :mysli: Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat

Opublikowano

Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? :mysli: Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat

hehe, ale ja to nie z FISu tylko nalalem full bak, wyzerowalem licznik, dojechalem na miejsce i znow do pelna nalalem wiec raczej pomylke wykluczam :)

Opublikowano

hehe, ale ja to nie z FISu tylko nalalem full bak, wyzerowalem licznik, dojechalem na miejsce i znow do pelna nalalem wiec raczej pomylke wykluczam :)

Tylko na stacjach mają kręcone liczniki w dystrybutorach :polew:

Opublikowano

Tylko na stacjach mają kręcone liczniki w dystrybutorach :polew:

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale to by było albo na moją korzyśc albo jeszcze bardziej na mniejsze spalanie :>

Opublikowano
  • Autor

:hi:

dzięki za spota ,następnym razem wpadnę :mysli: za jakieś 3 tygodnie :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi: ALL
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 07:55_________________________________________________kto na paintballa :naughty: 08.08 niedziela rano kozubnik :kox:
Opublikowano

ile? .. ile bdzie ludzisk mniej wiecej ? :) o ktorej ?

Opublikowano

już jest 15 osób 35zł to masz za marker ubranie i 100 kulek chyba (20gr kulka jak braknie) :cool1:

ostatnio wyjeżdżaliśmy o 8 spod rolla było za***iście do teraz mam ślady po wojnie :kox:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

już jest 15 osób 35zł to masz za marker ubranie i 100 kulek chyba (20gr kulka jak braknie) :cool1:

ostatnio wyjeżdżaliśmy o 8 spod rolla było za***iście do teraz mam ślady po wojnie :kox:

hmm ... dam znac jutro ok ? :)))

Opublikowano

hmm ... dam znac jutro ok ? :)))

oki

Opublikowano

obawiam się że 8.08 nie będe trzymał pionu bo 7ego ide na wesele :> :decayed:

Opublikowano

Elou :hi:

Frekwencja marniutka wczoraj na spocie. Chociaż biorąc pod uwagę poprzednie, to nie było źle :)

Piter byś mi w dupkę wjechał wczoraj :decayed:

Opublikowano

Elou :hi:

Frekwencja marniutka wczoraj na spocie. Chociaż biorąc pod uwagę poprzednie, to nie było źle :)

Piter byś mi w dupkę wjechał wczoraj :decayed:

eeeeee :decayed:

Opublikowano

Oops, wydało się :embarrassed: :>