Andrzej88 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Jak tam spot? Ja niestety ciężki dzień miałem Gdzie byłeś Baddy? Ja się wybieram w przyszły czwartek A spalanie 4.5 to chyba przy 80km/h i 5 biegu bez hamowania i zwalniania, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że na całej trasie tyle miałeś w kilka osób + bagaże? Byłem dzisiaj u strażników, powiedziałem, że nie jestem w stanie wskazać kierującego pojazdem, ponieważ samochodu używa kilka osób a zdjęcie zostało zrobione 4 miesiące temu, gość całkiem spoko się okazał, nawet coś pogadaliśmy o audi bo jego brat chce B6 kupić zaproponował 120 i bez punktów. Nawet nie wiedziałem, że tak gładko pójdzie Przy okazji mówił, że podobno mają być jakieś zmiany i wszystkie stacjonarne puste fotoradary mają zniknąć i zostać tylko te nabite. Natomiast co do trójnogów to wspominał, że bardzo oczekują tych zmian, gdyż mają mieć pozwolenie na stawianie bez oznakowania "kontrola prędkości", a teraz mogą to robić tylko z samochodu A myślałem, że samowolka z tymi radarami się skończy
Baddy Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 siema ....wlasnie z wypoczynku wrocilem .....pewnie teskniliscie, co nie?.......powiem Wam, że nad nasze morze spalanie miałem 4,5 ...co robiliscie jak mnie nie bylo?....pewno nudy tyle Cie tu że nawet nie zauważyłem żę Cie nie było... Z Ciebie taki forumowicz jak z pitera baletnica... :decayed: ...osz Ty szmato :naughty:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 20:59_________________________________________________ Jak tam spot? Ja niestety ciężki dzień miałem Gdzie byłeś Baddy? Ja się wybieram w przyszły czwartek A spalanie 4.5 to chyba przy 80km/h i 5 biegu bez hamowania i zwalniania, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że na całej trasie tyle miałeś w kilka osób + bagaże? tak bagaży było full....do tego ja z żoną i córką....a jesli chodzi o predkosci to jechalismy na dwa auta i sie dostosowywalem do tego drugiego wiec predkosci byly max 120 km/h co innego z powrotem, ale tam juz bylo inne spalanie [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 21:03_________________________________________________830 km na 37 litrach
Andrzej88 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Coś musisz mieć zepsute, ja bym wagował Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat
Baddy Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Coś musisz mieć zepsute, ja bym wagował Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat hehe, ale ja to nie z FISu tylko nalalem full bak, wyzerowalem licznik, dojechalem na miejsce i znow do pelna nalalem wiec raczej pomylke wykluczam
H4mm3R Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Coś musisz mieć zepsute, ja bym wagował Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat hehe, ale ja to nie z FISu tylko nalalem full bak, wyzerowalem licznik, dojechalem na miejsce i znow do pelna nalalem wiec raczej pomylke wykluczam Tylko na stacjach mają kręcone liczniki w dystrybutorach
Baddy Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Coś musisz mieć zepsute, ja bym wagował Ktoś mi powie w jaki sposób FIS liczy średnie spalanie? Dystans ostatnich np 30 kilometrów czy cały dystans od wyzerowania? Zobaczę czy w instrukcji jest cos na ten temat hehe, ale ja to nie z FISu tylko nalalem full bak, wyzerowalem licznik, dojechalem na miejsce i znow do pelna nalalem wiec raczej pomylke wykluczam Tylko na stacjach mają kręcone liczniki w dystrybutorach :wallbash: ale to by było albo na moją korzyśc albo jeszcze bardziej na mniejsze spalanie :>
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 dzięki za spota ,następnym razem wpadnę za jakieś 3 tygodnie
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 07:55_________________________________________________kto na paintballa 08.08 niedziela rano kozubnik
piter220v Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 ile? .. ile bdzie ludzisk mniej wiecej ? o ktorej ?
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 już jest 15 osób 35zł to masz za marker ubranie i 100 kulek chyba (20gr kulka jak braknie) ostatnio wyjeżdżaliśmy o 8 spod rolla było za***iście do teraz mam ślady po wojnie
piter220v Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 już jest 15 osób 35zł to masz za marker ubranie i 100 kulek chyba (20gr kulka jak braknie) ostatnio wyjeżdżaliśmy o 8 spod rolla było za***iście do teraz mam ślady po wojnie hmm ... dam znac jutro ok ? ))
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 już jest 15 osób 35zł to masz za marker ubranie i 100 kulek chyba (20gr kulka jak braknie) ostatnio wyjeżdżaliśmy o 8 spod rolla było za***iście do teraz mam ślady po wojnie hmm ... dam znac jutro ok ? )) oki
siemian Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 obawiam się że 8.08 nie będe trzymał pionu bo 7ego ide na wesele :>
proton2 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Elou Frekwencja marniutka wczoraj na spocie. Chociaż biorąc pod uwagę poprzednie, to nie było źle Piter byś mi w dupkę wjechał wczoraj
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Elou Frekwencja marniutka wczoraj na spocie. Chociaż biorąc pod uwagę poprzednie, to nie było źle Piter byś mi w dupkę wjechał wczoraj eeeeee
Rekomendowane odpowiedzi