Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

W końcu piątek :D weekendu czas początek

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich.

ciebie to nie dotyczy :decayed:
Opublikowano

jedno i drugie to co jest nad silniczkiem(takie kółeczko) się całkiem rozsypało

Przerabiałem temat nie dalej jak miesiąc temu. "Wirniczek grafitowy" się rozsypał? Polecam pompki z golfa albo innych (porównanie: pompka z golfa 80-100zł, pompka z A4 - 200-300zł). Wystarczy przełożyć kompresorek, nieco zmodyfikować przelot powietrza i śmiga (chyba mam zdjęcia po przeróbce). Nie polecam rozkręcania silniczka w celu wymiany wirniczka - bo trzeba "równo" złożyć, w przeciwnym wypadku może nie być na tyle szczelny aby dość napompować albo może wydawać dziwne dźwięki i głośno pracować:) Normalnie prawie spec od pompek jestem;))

W razie czego służę pomocą. Mam oprócz tego dwie pompki, ale obie z rozsypanymi wirniczkami.

Jak coś potrzeba (w sensie pomoc mentalna;)) to szybko - dziś, na forum, albo do niedzieli (na mail) bo w poniedziałek śmigam na wakacje.

Opublikowano

Witam wszystkich.

ciebie to nie dotyczy :decayed:

o ty jeden do 21 dziś nie ale od 21 już tak :D

Opublikowano

jedno i drugie to co jest nad silniczkiem(takie kółeczko) się całkiem rozsypało

Przerabiałem temat nie dalej jak miesiąc temu. "Wirniczek grafitowy" się rozsypał? Polecam pompki z golfa albo innych (porównanie: pompka z golfa 80-100zł, pompka z A4 - 200-300zł). Wystarczy przełożyć kompresorek, nieco zmodyfikować przelot powietrza i śmiga (chyba mam zdjęcia po przeróbce). Nie polecam rozkręcania silniczka w celu wymiany wirniczka - bo trzeba "równo" złożyć, w przeciwnym wypadku może nie być na tyle szczelny aby dość napompować albo może wydawać dziwne dźwięki i głośno pracować:) Normalnie prawie spec od pompek jestem;))

W razie czego służę pomocą. Mam oprócz tego dwie pompki, ale obie z rozsypanymi wirniczkami.

Jak coś potrzeba (w sensie pomoc mentalna;)) to szybko - dziś, na forum, albo do niedzieli (na mail) bo w poniedziałek śmigam na wakacje.

tak wirniczek grafitowy sie rozsypał, po wymianie tego wirniczka z innej pompki zadziałał raz i tez się rozsypał :kwasny:

jak masz jakieś fotki to możesz mi przesłać

Opublikowano

Czołem :hi:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

a ja jeszcze jutro do roboty na 7.00 ;( ;( ;(

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

a ja jeszcze jutro do roboty na 7.00 ;( ;( ;(

nie tylko ty :tongue4:

Opublikowano

Elou :hi:

Frekwencja marniutka wczoraj na spocie. Chociaż biorąc pod uwagę poprzednie, to nie było źle :)

Piter byś mi w dupkę wjechał wczoraj :decayed:

hehe no myslalem ze na pomaranczowym jeszcze przejedziesz :) ale jednak sie zatrzymales :)

Opublikowano

Sławek na pomarańczowym... Ty brutalu!! Jeszcze by się silnik zmęczył po dodawniu gazu :>

Opublikowano

:hi:

Godzic i jak tam nasz zakład :gwizdanie:?

Sprawdziłeś artykuły?

Bo mi gorzałka potrzebna :polew: :polew: :polew::tongue4::wink4:

w pewnym stopniu miałem racje

Art. 4

Kto zauważy osobę lub osoby znajdujące się w stanie nagłego zagrożenia zdrowotnego lub jest świadkiem zdarzenia powodującego taki stan, w miarę posiadanych możliwości i umiejętności, ma obowiązek niezwłocznego podjęcia działań zmierzających do skutecznego powiadomienia o tym zdarzeniu podmiotów ustawowo powołanych do niesienia pomocy osobom w stanie nagłego zagrożenia zdrowotnego.

Art. 5

1. Osoba udzielająca pierwszej pomocy, kwalifikowanej pierwszej pomocy oraz podejmująca medyczne czynności ratunkowe korzysta z ochrony przewidzianej w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.) dla funkcjonariuszy publicznych.

2. Osoba, o której mowa w ust. 1, może poświęcić dobra osobiste innej osoby, inne niż życie lub zdrowie, a także dobra majątkowe w zakresie, w jakim jest to niezbędne dla ratowania życia lub zdrowia osoby znajdującej się w stanie nagłego zagrożenia zdrowotnego.

i teraz np jeśli by była taka sytuacja że połamał bym komuś żebra, to musiało by być to zamierzone żebym za to odpowiedział...

Opublikowano

i teraz np jeśli by była taka sytuacja że połamał bym komuś żebra, to musiało by być to zamierzone żebym za to odpowiedział...

Nieraz i ratownik żebra łamie (a niby wykwalifikowany)... chyba ważniejsze, żeby serce pracowało, bo co poszkodowanemu z całych żeber jak pikawa nie ruszy?

Opublikowano

k**wa cisza jak w kościele

Opublikowano

ku***a cisza jak w kościele

godzic spać! :naughty:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

jak dostanę cycka to pójdę :polew:

Opublikowano

jak dostanę cycka to pójdę :polew:

nie wiem, może sprobuj mu smsa napisac to podjedzie do Ciebie :nabijasie:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 00:50_________________________________________________widzę, że pomogło :decayed: