Opublikowano 15 Września 201015 l :naughty: :naughty:- co mi zrobisz? Żebyś sobie nie myślał,że to będzie z frajdą związane . Tak serio - to jak mi uda z roboty wyjść normalnie to wpadne do Was. wpadaj wpadaj bo mam do cię sprawę :cool1:
Opublikowano 15 Września 201015 l patrzcie kumpel w golfie 4 1.9 TDI miał termin na wymiane rozrządu dzisiaj z tym że poniedziałek rano przyholował auto bo nie chciało mu zapalić
Opublikowano 15 Września 201015 l patrzcie kumpel w golfie 4 1.9 TDI miał termin na wymiane rozrządu dzisiaj z tym że poniedziałek rano przyholował auto bo nie chciało mu zapalić no to bobo
Opublikowano 15 Września 201015 l patrzcie kumpel w golfie 4 1.9 TDI miał termin na wymiane rozrządu dzisiaj z tym że poniedziałek rano przyholował auto bo nie chciało mu zapalić to ten co był z nami na hamowni??
Opublikowano 15 Września 201015 l Ty to mogłeś być co najwyżej na Chamowni :decayed: :polew: :polew: widzę, że ludzie uwierzyli w te bajke o sarnie :gwizdanie:
Opublikowano 15 Września 201015 l Ty to mogłeś być co najwyżej na Chamowni :decayed: :polew: :polew: widzę, że ludzie uwierzyli w te bajke o sarnie :gwizdanie: pozwolisz że nie skomentuje... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 15:50_________________________________________________rozumiem że jak na Moderatora przystało nie będzie Cie jak zawsze na spocie?? Za chwile przebijesz Maćka pod względem absencji :decayed:
Opublikowano 15 Września 201015 l Ty to mogłeś być co najwyżej na Chamowni :decayed: :polew: :polew: widzę, że ludzie uwierzyli w te bajke o sarnie :gwizdanie: pozwolisz że nie skomentuje... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 15:50_________________________________________________rozumiem że jak na Moderatora przystało nie będzie Cie jak zawsze na spocie?? Za chwile przebijesz Maćka pod względem absencji :decayed: :polew: wihajster- ale ci doj**ał kropka mu..... :polew:
Opublikowano 15 Września 201015 l rozumiem że jak na Moderatora przystało nie będzie Cie jak zawsze na spocie?? Za chwile przebijesz Maćka pod względem absencji zgadza sie...będe w Bielsku ale nie przyjade do Nałęża :> kropka mu..... spokojnie dostanie w bardziej bolącym go momencie
Opublikowano 15 Września 201015 l czytałeś że Bieńkowi próbowali auto znowu buchnąć?? :shocked: :shocked: :shocked:
Opublikowano 15 Września 201015 l czytałeś że Bieńkowi próbowali auto znowu buchnąć?? :shocked: :shocked: :shocked: tak czytałem
Opublikowano 15 Września 201015 l patrzcie kumpel w golfie 4 1.9 TDI miał termin na wymiane rozrządu dzisiaj z tym że poniedziałek rano przyholował auto bo nie chciało mu zapalić uuu szpetnie
Opublikowano 15 Września 201015 l Ma ktoś może felgi stalowe do sprzedania?? Do a4 b6 2003r?? Akurat model i rok nic mi nie mówi... jaki rozmiar felgi chcesz? jaka pojemność silnika, bo do 3.0TDI felga 15" nie podejdzie :gwizdanie:
Opublikowano 15 Września 201015 l 15". Silnik 1.9 awx 130km a więcej informacji to napiszcie gdzie szukać żeby odczytać rozstaw lub długość śrub. Ewentualnie na pw