Opublikowano 16 Września 201015 l sorry panowie żę mnie nie było ale teraz będe miał lipe z tymi środami, przesuneły mi się treningi i troche kupa ale szybko coś wczoraj skonczyliście bo podjechałem tam o 20.30 i nikogo już nie było
Opublikowano 16 Września 201015 l sorry panowie żę mnie nie było ale teraz będe miał lipe z tymi środami, przesuneły mi się treningi i troche kupa ale szybko coś wczoraj skonczyliście bo podjechałem tam o 20.30 i nikogo już nie było dostaliśmy cynk że jedziesz... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Opublikowano 17 Września 201015 l Mnie nie było, od rana byłem u gościa bose montować i wróciłem dopiero 21... Cholera nikogo tu nie ma z bose w sedanie bo półka tylna nie chce wejść w zaczep na środku Kostka od tuby znajduje się nad otworem w który powinien wejść i ni hu hu Ma on niwelować wpadanie w rezonans i "przyciągać" półkę do obudowy głośnika, pewnie bas też przez to nie taki jak powinien być... czuć jak ciśnienie powietrza ucieka. Organoleptyczne to muszę obadać u kogoś... wstępnie to mi się zdaje, że to nowsze bose z 2007 roku ma trochę inne- większe kostki bo zły montaż jest niemożliwy Ma ktoś może felgi stalowe do sprzedania?? Do a4 b6 2003r?? Ja mam alu 15 cali z oponami w bdb stanie po 1 sezonie... sprzedaję bo kupiłem zestaw hamulców i te mi już nie podejdą...
Opublikowano 17 Września 201015 l Panowie gdzie w okolicahc tych można zawirusować auto?, pacjent to ford focus II
Opublikowano 18 Września 201015 l Panowie gdzie w okolicahc tych można zawirusować auto?, pacjent to ford focus II Dynosoft Tychy?