Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ile chcesz w ogóle za tego wrzoda :naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

no to jest RNS-E. Mam do tego mape

Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie:

ja mam mape AN 2010. Za niedługo powinno wyjść coś nowego. Puki co to jest najnowsza mapa.

:hi: :hi:

Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak?

Masz jakieś foty?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A tylko trochę draśnięty jest :decayed:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:16_________________________________________________

Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie:

Siemian ma do wszystkiego mapy i spolszczenia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:19_________________________________________________

kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci...

Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jak auto miało 18" BBS i xenony to to był mój kumpel :wink4:

no to chyba był ten Twój znajomy

z tego co słyszałem to chce 30 koła za tego golasa (wyciągnął wszystko co się dało- nawet olej spuścił do poziomu minimum bo to pół litra może się przydać. Klocki też wziął od wojtka jakieś zjechane, bo te co miał się przydadzą- jeszcze z 1000km spokojnie się na nich przejezdzi :decayed::polew: :polew:)

Opublikowano

ja mam mape AN 2010. Za niedługo powinno wyjść coś nowego. Puki co to jest najnowsza mapa.

:hi: :hi:

Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak?

Masz jakieś foty?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A tylko trochę draśnięty jest :decayed:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:16_________________________________________________

Siemian ma do wszystkiego mapy i spolszczenia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:19_________________________________________________

kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci...

Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Jak auto miało 18" BBS i xenony to to był mój kumpel :wink4:

no to chyba był ten Twój znajomy

z tego co słyszałem to chce 30 koła za tego golasa (wyciągnął wszystko co się dało- nawet olej spuścił do poziomu minimum bo to pół litra może się przydać. Klocki też wziął od wojtka jakieś zjechane, bo te co miał się przydadzą- jeszcze z 1000km spokojnie się na nich przejezdzi :decayed::polew: :polew:)

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zapomniałeś o płynie hamulcowym, w rowerze też mam DOTa 4 :> z tarczami już trudniej ;(

Opublikowano

ku***a Panowie zgubiłem kom więc nie mam do nikogo nr. Podawać na PW :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano

jadę dziś wieczorem poszaleć na gokartach :kox:

Opublikowano

tychy?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pytań :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:18_________________________________________________

:th: :guma::buahaha:

Dobre,było siedzieć w domu.

Opublikowano

Zielony ostatnio się miałeś ze GRYFIEMU avatar usunęli :gwizdanie: bądź tak dobry i popraw avatar od Miszka82 bo fota 3mb to z leksza przesada :gwizdanie:

Opublikowano

Zielony ostatnio się miałeś ze GRYFIEMU avatar usunęli :gwizdanie: bądź tak dobry i popraw avatar od Miszka82 bo fota 3mb to z leksza przesada :gwizdanie:

to już wiem kto mnie podpierdolił :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 07:31_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:
Opublikowano

tychy?

nie w katowicach byliśmy ale był :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:13_________________________________________________

to już wiem kto mnie podpierdolił :polew: :polew: :polew:

Twoje mi nie wieszało przeglądarki, więc było OK :tongue4:

Opublikowano

yyy, się pokażę w środę :notworthy:

będzie ktoś? :hi:

Opublikowano

yyy, się pokażę w środę :notworthy:

będzie ktoś? :hi:

no mnie niestety wyjątkowo nie będzie -delegacja
Opublikowano

Jacques: The Sports Issue Trailer, 'Squash'

Więcej ruchu panowie :slina::kox:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 20:19_________________________________________________http://www.sadistic.pl/male-gnoje-terroryzuja-kierowcow-vt52630.htm

Opublikowano

Jacques: The Sports Issue Trailer, 'Squash'

Więcej ruchu panowie :slina::kox:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 20:19_________________________________________________http://www.sadistic.pl/male-gnoje-terroryzuja-kierowcow-vt52630.htm

dobre to....
Opublikowano