Arturoo Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Hej Asiu, ja wróciłem z pracy więc jestem wytlumaczony czemu nie śpię ,a Ty ?
Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Ano ,plaga jakaś ,czy co ? :gwizdanie: :>
godzic Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 w sumie to przyjebie żebym był pierwszy tego dnia hehe
Gość osetti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Hej Asiu, ja wróciłem z pracy więc jestem wytlumaczony czemu nie śpię ,a Ty ? Męża odwiozłam na lotnisko i jakoś spać nie mogę
Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 w sumie to przyjebie żebym był pierwszy tego dnia hehe GRYFI Ci tego nie daruje. [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 02:20_________________________________________________ Hej Asiu, ja wróciłem z pracy więc jestem wytlumaczony czemu nie śpię ,a Ty ? Męża odwiozłam na lotnisko i jakoś spać nie mogę Nyny ale to już ! :)
Gość osetti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 w sumie to przyjebie żebym był pierwszy tego dnia hehe GRYFI Ci tego nie daruje. [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 02:20_________________________________________________ Hej Asiu, ja wróciłem z pracy więc jestem wytlumaczony czemu nie śpię ,a Ty ? Męża odwiozłam na lotnisko i jakoś spać nie mogę Nyny ale to już ! :) do 4tej dużo czasu
Arturoo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Niby tak, ja spadam bo na rano idę. Cześć.
Gość osetti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Niby tak, ja spadam bo na rano idę. Cześć. kolorowych
siemian Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 SANDAŁ jak zwykle dzisiaj nie przyjedzie. Mimo że tydzień temu się zarzekał " nie no za tydzień to już napewno bo tak sobie prace poukładałem że w środe na spota. Na 1000%" Dzisiaj już stała gadka... eee zobaczymy.... itd itd...Jeśli rzeczywiście zrobił sobie wolne na spot, to wynika z tego że pewnie Żona nie chce mu audicy pożyczyć a passatem nie chce się pokazać... Oj Sandał Sandał... Powoli stajesz sie użytkownikiem widmo tego forum. Dużo pisał (kiedyś) nikt go nie widział... Pod względem frekwencji to przebiłeś Baddego... baaaa NAWET wihajstra przebiłeś a to już nie jest łatwe... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Baddy Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Hej Asiu, ja wróciłem z pracy więc jestem wytlumaczony czemu nie śpię ,a Ty ? Męża odwiozłam na lotnisko i jakoś spać nie mogę pięknie...pięknie - męża nie ma to się spać nie chce :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi