Opublikowano 18 Października 201015 l chopy, potrzebuje pilnie manetke migaczy do A4 B6 ma ktoś na stanie i chce sprzedać, czy z allegro kupić? :>
Opublikowano 18 Października 201015 l lysy .. ja chyba mam ... chyba czy na pewno? potrzebuje na wczoraj, bo sobie złamałem dzisiaj smyczą przy wsiadaniu
Opublikowano 18 Października 201015 l Bry chopy, potrzebuje pilnie manetke migaczy do A4 B6 ma ktoś na stanie i chce sprzedać, czy z allegro kupić? :> Mam jedną na pewno, a chyba nawet dwie. Oddam za free, bo mi to leży.
Opublikowano 18 Października 201015 l Bry chopy, potrzebuje pilnie manetke migaczy do A4 B6 ma ktoś na stanie i chce sprzedać, czy z allegro kupić? :> Mam jedną na pewno, a chyba nawet dwie. Oddam za free, bo mi to leży. dziękuję, piter się odezwał też i jade po manetkę jak by co to odezwe się. dzięki proton!
Opublikowano 18 Października 201015 l :hi:[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 10:03_________________________________________________
Opublikowano 18 Października 201015 l zna się może ktoś z was na tv LCD ?? chce coś kupić ale jestem zielony w tych sprawach więc mile widziana pomoc :>
Opublikowano 18 Października 201015 l co tu pomagac wielkosc ma najwieksza znaczenie Tak a później wyjdzie i będą go oczy napierd.... bo dojdzie do wniosku,że jednak tv jest za duże do danego pomieszczenia
Opublikowano 18 Października 201015 l niby tak ale slodki ja mam 46 cali i 3m do niego i jestem zadowolony( troszke zaluje ze nie kupilem 50) oczywiscie nie przesadzajmy 1m do tv i tv 50 cali[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 18:19_________________________________________________42 cale bodajze trzeba ogladac z 4 m jak dobrze pamietam
Opublikowano 18 Października 201015 l Ja mam chyba 26" i mi pasuje, kotce też. Jak oglądam filmy to wieszam go na ścianie i kładę się na łóżku :>