Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Czy mi sie wydaje czy Proton ma dziś urodziny :mysli:

Chyba jednak nie dzisiaj ,przynajmniej w kalendarzu go dzis nie widac. :wink4: :gwizdanie:

na gg wyskoczyło info :wink4:

Elo :)

Ma, ma, ale jutro :)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemiana bym poznał , a nie zagadałem , bo akurat jak zauważyłem , że idzie koszulka A4-klub to była moja kolejka w barze i musiałem złożyć zamówienie :decayed:

hmm ja tam robię zdjęcia na imprezach ale nie widziałem nikogo w koszulce a4...

no Ciebie też widziałem , ale nie byłem pewny , że to Ty :P a ja na imprezy nie chodze w klubowych koszulkach :decayed:

ten w koszulce był taki dosyć drobnej postury , z tego co pamiętam miał blond włosy i był w polo klubowym także logo było małe na piersi :wink4:

Opublikowano

Godzic udało Ci się to napisać?

btw Panowie był kiedyś poruszany temat odnośnie koszulek regionalnych ? może by wykonać jakieś bielskie? Godzica mamy wykona jakaś grafikę ;.)

na razie odpuściłem bo się okazało że to dodatkowe jest, btw prawie mam to napisane tylko nie wiem jak klucz prywatne zapisać w postaci pliku... żeby drugi program mógł go czytać... ale to się zapytam gostka ;)

co do koszulek kiedyś o tym myślałem :) są chętni ?

Opublikowano

btw Panowie był kiedyś poruszany temat odnośnie koszulek regionalnych ? może by wykonać jakieś bielskie? Godzica mamy wykona jakaś grafikę ;.)

na razie odpuściłem bo się okazało że to dodatkowe jest, btw prawie mam to napisane tylko nie wiem jak klucz prywatne zapisać w postaci pliku... żeby drugi program mógł go czytać... ale to się zapytam gostka ;)

Jak coś mogę zerknąć/podpytać bo to musiał bym widzieć najlepiej w czym rzecz :)... chyba, że masz gostka pod nosem to zawsze musi pomoc..

Opublikowano

Jak coś mogę zerknąć/podpytać bo to musiał bym widzieć najlepiej w czym rzecz :)... chyba, że masz gostka pod nosem to zawsze musi pomoc..

git dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Maciek ja mam nawet dla Ciebie napis na plecy "Jestem klubowiczem jak nie ma żony" albo "jestem klubowiczem jak mi żona pozwoli" i pod tym napis "Grupa Bielska" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemiana bym poznał , a nie zagadałem , bo akurat jak zauważyłem , że idzie koszulka A4-klub to była moja kolejka w barze i musiałem złożyć zamówienie :decayed:

ten w koszulce był taki dosyć drobnej postury

to musiałem być ja :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 01:31_________________________________________________a miał teczkę z NORDEi pod pachą? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano

ten w koszulce był taki dosyć drobnej postury

to musiałem być ja :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 01:31_________________________________________________a miał teczkę z NORDEi pod pachą? :polew: :polew: :polew:

Tak tak, widziałem jak Baddy chodzi do Klimatu z teczuszką.

Podobno ma stały tekst z którym podbija do lasek "ruchasz się od razu czy mam Ci wypisać co nieco z mojej magicznej teczuszki" :wink4::decayed:

Tak w ogóle to :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

już z rańca polew :polew: :polew: :polew:

:hi: :hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

....na magiczną teczuszkę wszystko zdziałasz :decayed: :decayed:

:bry:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: :hi:

:polew: :polew: :polew: :polew spoko filmik

Opublikowano

to patrzcie na to :

Opublikowano

w życiu by te balony nie uniosły tego motoru :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to patrzcie na to :

dobre :>

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 21:56_________________________________________________Sławek wszystkiego najlepszego :drunk: