Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

naprawde wierzysz ze auto 9 letnie w dieslu może mieć nalatane 190000...??! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

wierzyć nie wierzyć nie o to chodzi skoro wszystkie tyle mają "na liczniku" trzeba sprawdzić w jakim są stanie

Co z tego ,ze furka bedzie w niezlym stanie,zadbana,dopieszczona ,kupisz taka za jakis pieniadz z przebiegiem 200k,a w realu bedzie miec 3x tyle i sie nie kapniesz po wnetrzu, ja tam nie ufam handlarzom ,sam wiem ile robie rocznie ,a po niemcowni do pracy nie jezdze ,wiec dziwia mnie dziesieciolatki z przebiegiem 200k.

Sorki ale z fona nie chce mi sie polskich znakow uzywac.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:50_________________________________________________Pisz do Maćka mk4 ,jego kuzyn (chyba)ma jakas b6 na zbyciu ,autko u Wojtka bylo serwisowane.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Baddy luknij sobie na B6 na mobile.de :cool1: przelicz na złotuwki, popatrz na przebiegi, dolicz akcyze i zarobek handlarza i twoje auto to okazja :polew: :polew: :polew:

lukam, lukam bardziej na mobile.eu :tongue4: bo tam już nie tylko niemcy, ale i tak wyboru wielkiego nie ma :confused4: trzeba poprostu szukać i być przygotowanym :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:39_________________________________________________"złotuwki" - jak to stoi w stosunku do naszej waluty? :polew: :polew: :polew: :polew:

1 do 1

I chłop w ubezpieczeniach robi :tongue4:

bardziej w funduszach :tongue4:

ale już się nie będę reklamował bo już chyba "wszyscy" wiedzą :naughty:

Opublikowano

naprawde wierzysz ze auto 9 letnie w dieslu może mieć nalatane 190000...??! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

wierzyć nie wierzyć nie o to chodzi skoro wszystkie tyle mają "na liczniku" trzeba sprawdzić w jakim są stanie

Co z tego ,ze furka bedzie w niezlym stanie,zadbana,dopieszczona ,kupisz taka za jakis pieniadz z przebiegiem 200k,a w realu bedzie miec 3x tyle i sie nie kapniesz po wnetrzu, ja tam nie ufam handlarzom ,sam wiem ile robie rocznie ,a po niemcowni do pracy nie jezdze ,wiec dziwia mnie dziesieciolatki z przebiegiem 200k.

Sorki ale z fona nie chce mi sie polskich znakow uzywac.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:50_________________________________________________Pisz do Maćka mk4 ,jego kuzyn (chyba)ma jakas b6 na zbyciu ,autko u Wojtka bylo serwisowane.

jednak nie sprzedaje

Opublikowano

UWAGA !!!!!!!! O GODZINIE 3.30 SKRADZIONO AUDI A4 B5 CZERWONE KOMBI REJESTRACJA SO 3827F MIEJCIE OCZY SZEROKO OTWARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

w sensie ze mnie nie było?? :decayed::naughty:

:hi:

Bystry chłopak ten Siemian

A nie wygląda nie wygląda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

UWAGA !!!!!!!! O GODZINIE 3.30 SKRADZIONO AUDI A4 B5 CZERWONE KOMBI REJESTRACJA SO 3827F MIEJCIE OCZY SZEROKO OTWARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już dawno pocięte i rozwiezione wzdłuż starej cieszyńskiej :confused4: ;([br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 07:53_________________________________________________

popatrz są i nawet z 120000 :naughty:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1784174412

Opublikowano

popatrz są i nawet z 120000 :naughty:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1784174412

Ja wam powiem tak moje B6 ma 8latek i jak go w zzeszłym roku kupowałem miał 163000. Co prawda zajeło mi 2 miesiące zanim znalazłem taki egzemplarz ale jest to możliwe. Sprowadziłem z DE sam sprawdzałem przebieg w AUDI w DE tam gdzie był serwisowany przez cały swój żywot i potem przez kumpla tutaj w PL i wszyscy potwierdzili ten przebieg.

Po drodze oczywiście znajdywałem mnóstwo ładnych B6 z przebiegiem 150k do 200k ale wszystkie miały raz tyle na kulane.

Baddy jak coś to daj VIN i kumpel sprawdzi kiedy był ostatni przegląd i jaki jest faktyczny stan licznika.

Opublikowano

arturo Łapaj smacznego !

http://www33.zippyshare.com/v/45164923/file.html

http://www21.zippyshare.com/v/89311605/file.html

"MIEJCIE OCZY SZEROKO OTWARTE " próbuje ale trochę przysypiam jeszcze :D współczuje ci ![br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 08:14_________________________________________________przemo ty lepiej z nim nie zaczynaj (badym) bo to się umową skończy :D:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Godzic ,pociągnę to jak będę w domu ,po pracy.

Siemian gotów się obrazić za naszą wczorajszą mobilizację :decayed:

Opublikowano

BADY Piter chce sprzedać swoją furę

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

ale Baddy chce 1.9

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

BADY Piter chce sprzedać swoją furę

poza tym Piter by pewnie chciał ponad 15 tysi :confused4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:48_________________________________________________kto pali?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2050489897034&oid=157405140965328&comments[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 21:53_________________________________________________chyba C :polew:

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201008/1314199216_by_bohun1993_500.jpg

Opublikowano
  • Autor

Myślę,że Piter nie będzie chciał więcej jak 15k w tym tygodniu,myślę ,że się mógłbyś z nim dogadać :gwizdanie:

a drugą ratę np.10k w następnym miesiącu :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 22:44_________________________________________________A co do demotów to zdecydowanie Ad.)a + ostro w prawo(lub lewo) :wink4::)

Opublikowano

łysy mam do ciebie pytanie, bo będę kupował sterownik do centralnego żeby dorezać sobie na pilota. I teraz sprzedają do tego sterowniki gdzie miła niby dodatkowy kanał ( można sobie tam klapę podpiąć) a dało by się ten kanał tak podpiąć żeby na przycisku z pilota tym 3 zrobić włącznik do halogenów ... tzn naciskam one się zapalają np na 30s potem gasną ? taki pseudo CLH

Opublikowano