Opublikowano 8 Grudnia 201114 l :hi:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 09:36_________________________________________________ wojtuś nowa wiązka 380. oni maja za 140. Co robić? Coś Ci sie nie tak zacytowało :gwizdanie:
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l wojtuś nowa wiązka 380. oni maja za 140. Co robić? brawo Arturku nauczyłeś się cytować :good: Jak na Ciebie to naprawde dużo... Teraz nam coś napisz :decayed:
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Mialem problem z zasiegiem i przez przypadek poszlo W świetlicy znowu byłeś :polew:
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Autor [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 10:43_________________________________________________ Szykujemy siły na piątek. Kto jest jeszcze w stanie przywieźć jakieś drewno? O której zaczynamy? 1)tak 2)postaram się cosik załatwić 3) 17-18?
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 10:43_________________________________________________ Szykujemy siły na piątek. Kto jest jeszcze w stanie przywieźć jakieś drewno? O której zaczynamy? Ja tam zjadę około 16,45 rozładuje drewno i pojadę zostawic auto w domu a potem z KFX ( mam rezerwacje podobno) do Nałęża. KFX o której będziemy jechać ? 1)tak 2)postaram się cosik załatwić 3) 17-18?
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l czolem panowie ... od 5 grudnia mam syna tak sie chcialem pochwalic jak dam rade to jutro wpadne na chwilke popatrzec jak pijecie te swoje alkochole ;(((((( niestety jako tata x2 pewnie bede musial sobie pomarzyc o wypiciu poki co dopoki moja babeczka nie pozbiera sie siemian uprzedzam jakiekolwiek pytanie ----> tak to moj syn pozdro
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l czolem panowie ... od 5 grudnia mam syna tak sie chcialem pochwalic jak dam rade to jutro wpadne na chwilke popatrzec jak pijecie te swoje alkochole ;(((((( niestety jako tata x2 pewnie bede musial sobie pomarzyc o wypiciu poki co dopoki moja babeczka nie pozbiera sie siemian uprzedzam jakiekolwiek pytanie ----> tak to moj syn pozdro graty
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Mnie jutro nie będzie, stoję na serwisie w Gliwicach ;( a jeszcze załadunek za Częstochową jutro Graty Piter P.s mam chyba syndrom siemiana, za słabe hamulce 2 koła 0 okładzin w trzecim dziura w bębnie a miesiąc temu na przeglądzie ok wsio było
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Autor Gratki Piter :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: będzie okazja do :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l grat raz jeszcze Pit MINIO - myślę że na 18 na miejscu to dobra godzina (czyli po Ciebie ok. 17:40) SIEMIAN - mogę Cię dźwignąć po drodze po Minio
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Autor Mnie jutro nie będzie, stoję na serwisie w Gliwicach ;( a jeszcze załadunek za Częstochową jutro Graty Piter P.s mam chyba syndrom siemiana, za słabe hamulce 2 koła 0 okładzin w trzecim dziura w bębnie a miesiąc temu na przeglądzie ok wsio było mogę Cię uspokoić nie masz syndromu siemiana on ma :gwizdanie: zdecydowanie inne hamulce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 18:33_________________________________________________ ............siemian uprzedzam jakiekolwiek pytanie ----> tak to moj syn .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 8 Grudnia 201114 l :hi: Garty Piter :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: na 18:00 jutro pasi. Ja postaram się jeszcze załatwić drewka.