Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zacznijmy od parkingu przy dekatlonie :kox:

parking pod marketem to nuda w porównaniu z tym wyjazdem chłopaków ,na którym tylko auto Sławka zostało nie tknięte :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 20:17_________________________________________________

:hi:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

jakieś pospolite ruszenie normalnie :tongue4:

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 09:08_________________________________________________

H4mm3r wypróbowany patent co?? tylko chyba ci się na niej niewygodnie siedzi

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

ja mówiłem o treningu bop marketem, chyba że zima się skończy aż tak szybko to można na głęboką wodę wskoczyć :naughty:

Kita pierwsza klasa :polew:

Opublikowano

H4mm3r wypróbowany patent co?? tylko chyba ci się na niej niewygodnie siedzi

No dzięki że podałeś mi namiary na gościa od którego to brałeś :good::decayed:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Ja pierdziele ,gorzołę z Wami piłem ,a tu widzę ,że Wy to tylko tak przez chwilę normalni ,a po godzinach zakładacie jakieś fatałaszki i inne akcesoria :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to H4mm3r z kitą goni mnie tu prosze nie podciągać do jego perwersji

Opublikowano
Opublikowano

to H4mm3r z kitą goni mnie tu prosze nie podciągać do jego perwersji

Ty tu teraz winy na mnie nie zwalaj, przez kitę dziura zajęta to ręcznie dusisz smefra co wieczór. A Ty Artur że pijesz teraz mleko z cycka nie zaczy że jesteś normalny :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Tyś jes gupi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 13:32_________________________________________________coś się gargamelu tak zjeżył na te smerfy??

Klakier ci kitę zwinoł

Opublikowano

coś się gargamelu tak zjeżył na te smerfy??

Klakier ci kitę zwinoł

A bo jeszcze nie widziałem nigdy smerfa z kitą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja gargamela też nie.

U siebie to w ogóle jakoś dziwnie porobione masz gargamel z kitą a klakier bez zasuwa

Mogłeś już zainwestować w w sztuczną a nie biednemu kotu ucinać

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja gargamela też nie.

U siebie to w ogóle jakoś dziwnie porobione masz gargamel z kitą a klakier bez zasuwa

Mogłeś już zainwestować w w sztuczną a nie biednemu kotu ucinać

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ty już tyle bajek nie oglądaj i idz spać, bo gadasz jak kot co mleka nie dostał :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
  • Autor

Też byś jakąś imprezkę zorganizował chociaż raz ,a nie wszystko trzeba za Ciebie zrobić :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Też byś jakąś imprezkę zorganizował chociaż raz ,a nie wszystko trzeba za Ciebie zrobić :gwizdanie: :cool1:

jak dla mnie przecież zazwyczaj jestem nie obecny :mysli::kox: