Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: przy :kawa:

przemo...:decayed: a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox:

I będzie jak w dowcipie ....."jedź lowelku jedź...." :polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

Wpadnij to pojeździmy po pepickich drogach :naughty:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

nie będę się wyrażał na temat rowerzystów.

Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej.

Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów.:kwasny::wallbash::angry::blowup:

Opublikowano

Ej, wypraszam sobie, ja też jeżdżę na rowerze :naughty:

Opublikowano

Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej.

Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów.:kwasny::wallbash::angry::blowup:

Przemo powiedz to Suhemu żę jego ojciec to ciota, widze że robisz się cwaniak jak Siemian

Opublikowano

a ja widzę jak nie którzy kierowcy samochodów jeżdżą jak cioty...jak żeś to nazwał:whistling:. I wypraszam sobie, bo również mówisz o mnie i innych co lubią dupsko ruszyć i ruszyć "w siną dal" na swoich dwóch kółkach. Więc sugeruje, abyś coś wziął na uspokojenie albo miałeś jakieś "okrutne" przeżycia związane z jazdą na rowerze, albo co gorsza nie umiesz na nim jeździć:whistling:. Te Twoje "cioty" są również w osobówkach, tirach, motorach itd...więc nie wiem coś Ty się curva uczepił rowerzystów...:blink:
Opublikowano

Bo może rodzice kazali mu od małego jeździć na rowerze bez siodełka i stąd te makabryczne przeżycia :decayed:

Opublikowano

albo dostał różowy rowerek i wstydził się przed kolegami go pokazać:embarrassed:, bo nie rozumię totalnie o co mu kaman :co: ??

:whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox:

I będzie jak w dowcipie ....."jedź lowelku jedź...." :polew:

zarąbisty jest ten kawał:polew:
Opublikowano
Bo może rodzice kazali mu od małego jeździć na rowerze bez siodełka i stąd te makabryczne przeżycia :decayed:

To samo przyszło mi na myśl :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ----------

Nie znam Suhego ani jego ojca po prostu nie nawidze rowerzystów i tyle w temacie.

A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

Przemo powiedz to Suhemu żę jego ojciec to ciota, widze że robisz się cwaniak jak Siemian

A prafie se udało bes błenduf.

:polew::polew:

Opublikowano

A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu

no tak, mi nie odpuści :decayed: ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból :grin:

Opublikowano

Zna ktoś może jakąś fajną traskę rowerową w okolicach Nałęża ?

Taką ze 25 - 30 km , może jakaś pętla Jaworza - dzięki.

Opublikowano

Przyjedź do Gliwic :naughty: fajne traski po lesie Łabędzkim i trasa poprzez Sośnicowice do Rud Raciborskich a tam po lesie cysterskim :decayed: