Opublikowano 30 Października 201213 l Autor a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem
Opublikowano 30 Października 201213 l a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tak ale ja mówię o ślizganiu na pustych drogach " prywatnych" i parkingach a nie o twoim sposobie 180 kmh na drodze do Katowic z ostrym ruchem ulicznym i autobusami.
Opublikowano 30 Października 201213 l a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew:
Opublikowano 31 Października 201213 l Autor a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew: Ty też przeciwko mnie ?
Opublikowano 31 Października 201213 l a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew: Ty też przeciwko mnie ? jaa...?! Broń Boże ... ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------
Opublikowano 31 Października 201213 l Autor spot jakiś organizowany będzie ,czy nie...?? pytam bo POPO do mnie dzwonił ,a ja w pracy więc jak coś to Piter chętny na mega wielkiego spota jest
Opublikowano 1 Listopada 201213 l hello moto. A ośki mogą się zapisywać na ślizgawki??? To jutro ten grill??
Opublikowano 2 Listopada 201213 l Autor hello moto. A ośki mogą się zapisywać na ślizgawki??? To jutro ten grill?? letko.....tylko problem jest bo nie jest nigdzie ślisko ... ta imprezka 9-tego będzie ,czy nie ?
Opublikowano 2 Listopada 201213 l Autor Dominik wiesz o co chodzi ...jak mamy we trzech przyjechać to np.zbiórka gdzieś na mieście ...wypijemy co nieco i do domu...bez marznięcia i wędzenia się
Opublikowano 3 Listopada 201213 l Autor kapelonów do zatrzęsienia ---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- siemian najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: