Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, trudno. Sam nie pojadę przecież :>

W przyszły piątek wybieram się do gliwic pod arene, może tam się zobaczymy.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze sie tez przejade do gliwic ale jeszcze nei wem bo w sobote wale na slowacje na tydz

Opublikowano

ja w czwartek wyjeżdżam na parę dni :([br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 20:51 _________________________________________________ale jak wrócę to działamy-proponuję np.środy godz.19 myślę, że nie za późno ew. 18.30? :mysli:

Opublikowano

no srody brzmi kuszaca:]

:kox: :kox:
Opublikowano

Myślę, że to dobry pomysł ze środkiem tygodnia. W weekendy nam nie wychodzi niestety.

Mi środa pasuje, ale 19-ta najwcześniej.

Opublikowano

Mysle ze za 2-3 miechy bedzie wiecej czasu na spociki z mojej strony w tej chwili nie mam czasu nawet sie odlac :embarrassed: pozdrówka

Opublikowano

to co dzis juz odpada chyba::P hehe

Hehe, no raczej tak :)

Opublikowano

Mysle ze za 2-3 miechy bedzie wiecej czasu na spociki z mojej strony w tej chwili nie mam czasu nawet sie odlac :embarrassed: pozdrówka

skąd ja to znam :kwasny:
Opublikowano

Martin a4 widzę, że sobie sprowadziłeś B6. Gratulacje ! :th:

Ta kontrolka od ESP Ci zgaśnie jak przejedziesz kilka metrów - adaptacja ABS/ESP.

Wpadnij w środę oblookamy cudo :)

-----------

EDIT:

No panowie, szykować furki na jutro :travolta::)[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 23:19 _________________________________________________

Kurcze, zeor odzewu :(

Czyżbym miał być sam dzisiaj ? ;(

Opublikowano

No to zgodnie z moimi przypuszczeniami byłem sam :wallbash:

Myślę, że można temat uznac za zamknięty. Szkoda mojego jak i waszego czasu. Nie jest z nas zgrana ekipa jak chocby w Gliwicach.

Ja już się raczej na tutejszych spotach nie pojawię ;( Chyba, że będziecie w stanie mnie przekonac, ale wątpię w to bardzo.

Pozdrówka

Opublikowano

Tak jak juz wczesniej wspominałem ze w tygodniu jest u mnie lipa bo praca.moze kiedys weekend....

Opublikowano

proton spokojnie chłopie to musi potrwać troszkę czasu, Kraków zaczynał od spotów w dwie osoby przez pół roku a teraz taka ekipa. Trzeba coś dodrukować do kalendarzyków-np. info kiedy spot i gdzie itp. Ja dziś wróciłem bardzo późno a przez cały dzień nie miałem dostępu do neta żeby dać info. cierpliwości,będzie dobrze :good: :good: :good::wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

No to zgodnie z moimi przypuszczeniami byłem sam :wallbash:

Myślę, że można temat uznac za zamknięty. Szkoda mojego jak i waszego czasu. Nie jest z nas zgrana ekipa jak chocby w Gliwicach.

Ja już się raczej na tutejszych spotach nie pojawię ;( Chyba, że będziecie w stanie mnie przekonac, ale wątpię w to bardzo.

Pozdrówka

nie pękaj przyjda lepsze czasy :wink4:

Opublikowano

cześć jak temat jest nadal aktualny to pojawię się w następną środę bo wczoraj miałem chorą nockę. pozdrowionka dla wszystkich nara.

Opublikowano

cześć jak temat jest nadal aktualny to pojawię się w następną środę bo wczoraj miałem chorą nockę. pozdrowionka dla wszystkich nara.

:oklaski:
Opublikowano

Tu nie chodzi o pękanie :)

Popatrzcie, od prawie miesiąca nie potrafimy się zebrac, nie da się ustalic w miarę dogodnego terminu dla większości. Po co więc kontynuowac temat ?