Opublikowano 2 Czerwca 201313 l Bry dzień. BTW, przed chwilą mi znajomy powiedział, że "stan poziomu paliwa nie jest odczytywany z pływaka tylko z wyliczeń kompa"... Stwierdzenie dotyczyło jego autka - Renault Megane, dość świeżego... hmmm jak dla mnie to bez sensu rozwiązanie, a w dodatku mi powiedział że takie rozwiązanie jest stosowane w większości aut z CANem... Ciekawe czy w nowszych Audi też tak to działa... allleee odkrycieeee... :grin::grin:
Opublikowano 2 Czerwca 201313 l Nom dla mnie nowość A wyszło to przy tym, że koleś ma silnik benzynowy i założył sobie instalację lpg, i od kilku dni mu rezerwa wrzeszczy, mimo że pół baku na pokładzie
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l Autor Trzeba pociągnąć can'y do butli z gazem ---------- Post dopisany 03-06-2013 at 07:08 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2013 at 23:45 ----------
Opublikowano 4 Czerwca 201313 l Na środę jak na razie przy tej pogodzie nigdzie się nie wybieram tym bardziej że nie mam furki tak do czwartku
Opublikowano 4 Czerwca 201313 l ---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Ją w szpitalu do jakiejś 19 może 20.
Opublikowano 4 Czerwca 201313 l Autor to może zamiast na grila albo MCD to na kebaba podjedziemy do BB ?? tak byśmy trochę urozmaicili sobie