Opublikowano 22 Października 201312 l Autor Na razie stoi....w czwartek trochu czasu będę miał to podmienię czujnik....mam nadzieję ,że to on..... wysłane z one v
Opublikowano 23 Października 201312 l Autor wysłane z one v ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ---------- Minio wszystkiego najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Opublikowano 23 Października 201312 l Sto lat MINIO. Z tej okazji zadedykuje Ci filmik: "dominik od zawsze kochal latawce, dawaly mu chwile wytchnienia od szarej rzeczywistości, czul sie wtedy wolny... wolny jak ptak." a tytuł chyba zmienie na "Bardzo stary chłop z latawcem" jeszcze raz STO LAT!!!!
Opublikowano 23 Października 201312 l Autor Sto lat MINIO. Z tej okazji zadedykuje Ci filmik:"dominik od zawsze kochal latawce, dawaly mu chwile wytchnienia od szarej rzeczywistości, czul sie wtedy wolny... wolny jak ptak." a tytuł chyba zmienie na "Bardzo stary chłop z latawcem" jeszcze raz STO LAT!!!!
Opublikowano 23 Października 201312 l Minio...również ode mnie najlepszego:drinks::drinks::drinks: btw. to musi rzeczywiście być stary filmik, bo...Arturek ma tutaj jeszcze włosy na głowie:shock3::shock3:
Opublikowano 23 Października 201312 l Minio ode mnie rónież wszystkiego najlepszego , zdrowia , szczęścia i wiele modów :decayed::decayed: