Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja postaram sie pojawiać mam nadzieje że pogoda dopisze i was jakoś pod oszołomem znajde :>

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja też może sie spóźnie ale napewno dojadę :wink4:[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 17:22_________________________________________________Sławek (proton)nie zapomnisz o VAG dla mnie :>

Opublikowano

to kto bedzie na czas ja bede punkt 19 heh chyba:D

Opublikowano

A u mnie lipa.Porozbierałem auto i już trzeci dzień stoi na klockach.Postanowiłem sam wymienić tą gumę na przegubie i nie potrafie przegubu zdjąć.f*ck!!!! Mechanicy mówią żeby:

- dobrze szarpnąć- nie pomaga, :wallbash:

- wkręcić srubę tą od piasty i ona zrzuci przegub- nie pomaga, :wallbash:

- jeden powiedział żebym pierd..... młotkiem i musi zejść-więc pier.... młotkiem na tyle mocno co potrafiłem przy takim ustawieniu auta ale też nie pomogło :wallbash:

Jutro wpadnie mechanik do mnie wiec zobaczy oco biega.

Tylko nie piszcie mi o jakimś pierscieniu zabezpieczającym segera bo szukałem ale nie ma.

Mam nadzieje,że dam rade zrobić auto do soboty :mysli:

Opublikowano

A u mnie lipa.Porozbierałem auto i już trzeci dzień stoi na klockach.Postanowiłem sam wymienić tą gumę na przegubie i nie potrafie przegubu zdjąć.f*ck!!!! Mechanicy mówią żeby:

- dobrze szarpnąć- nie pomaga, :wallbash:

- wkręcić srubę tą od piasty i ona zrzuci przegub- nie pomaga, :wallbash:

- jeden powiedział żebym pierd..... młotkiem i musi zejść-więc pier.... młotkiem na tyle mocno co potrafiłem przy takim ustawieniu auta ale też nie pomogło :wallbash:

Jutro wpadnie mechanik do mnie wiec zobaczy oco biega.

Tylko nie piszcie mi o jakimś pierscieniu zabezpieczającym segera bo szukałem ale nie ma.

Mam nadzieje,że dam rade zrobić auto do soboty :mysli:

pierscienia segera nie znajdziesz bo on jest umieszczony na koncu wieloklina jest to seger rozprężny

zdarza się czasem że trzeba naprawde mocno pier......... żeby przegub zeskoczył :silacz:

Opublikowano

hehe ach igor igor :D a mowilem zze mechanik trzeba im tez dac zarobic:D

Opublikowano

Miło było na spociku. Dzięki za miłe spotkanko :)

Xandmar, gdzie się podziewasz bracie ? :)

Opublikowano

Dzięki Proton za program :notworthy:

Opublikowano

dzięki za spotkanie dobrze ze sie pojawilem przynajmniej wiem teraz o której jedziemy na katowice:)

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

dzięki za spotkanie dobrze ze sie pojawilem przynajmniej wiem teraz o której jedziemy na katowice:)

Pozdrawiam :hi:

widze ze ekpia z bielska i okolic tez bedzie :):) cieszy mnie to bardzo my z gliwic bedizemy jechac na jakies 6 7 autek + plus A4clube i jeszcze ekia z A3 + A6 :):) pare autek jak beda jakies pytania to napiszcie na pri. to podom nr. komorki do mnie .

Dzisiaj jade jeszcze na zlocika do A4clubu i ustale co mam ustalic w piatek bede u siebie na spocie w gliwicach wiec tez im przekaze info a w sobote widzimy sie wszytscy :)[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:24_________________________________________________ zlocik w sobote start o godz. 14 bedzie A4club + A4klub z gliwic i okolic + A6 + i wy bielsko i okolice

Opublikowano

Jakto o 14.00 ? Miało być o 16.00. Ja raczej wcześniej niż na 16 nie będę.

Opublikowano

już na forum gliwickim im napisałem że nie bedziemy wczesniej niż o 16-tej :blink:

Opublikowano

Kurcze, zapowiada się fatalna pogoda na jutro :(

Opublikowano

Kurcze, zapowiada się fatalna pogoda na jutro :(

trudno parasole trza zabrać :chytry:

Opublikowano

a bedzie tam ktos wogole jutro zeby nie bylo ze my tam pojedziemy a nikogo nie bedzie juz o 16-00 ja bede koloo 15 proton na stacji przy wylocie z b-b[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 18:16_________________________________________________bo cos sie mi to nie widzi ze beda na nas czekac 2 godziny i jeszcze jak bedzie tak lalo to nie wiem czy sobie nie odpuszcze:/

Opublikowano

a bedzie tam ktos wogole jutro zeby nie bylo ze my tam pojedziemy a nikogo nie bedzie juz o 16-00 ja bede koloo 15 proton na stacji przy wylocie z b-b[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 18:16_________________________________________________bo cos sie mi to nie widzi ze beda na nas czekac 2 godziny i jeszcze jak bedzie tak lalo to nie wiem czy sobie nie odpuszcze:/

obok jest podziemy parking pod realem wiec napewno tam bedziemy a do 16 to czas zleci tak szybko ze nawet nie zauwazym a wy juz bedziecie :)

Opublikowano

wątpie że ktoś się zmyje do 16.00 - przy sobocie to do 19 zleci jak nic - napewno tam będzie ( mam nadzieje niemała ekipa ) :good:

Opublikowano

wątpie że ktoś się zmyje do 16.00 - przy sobocie to do 19 zleci jak nic - napewno tam będzie ( mam nadzieje niemała ekipa ) :good:

Miron jak zawsze dobrze mowi :):)

Miron o ktorej jutro jedziesz ??

Opublikowano

naprawa przegubu zakończyła sie u mechanika :chytry:

trudno - szkoda bo miałem nadzieje ze czegos sie naucze i druga strone tez dam rade zrobic sam

ale ważne ze auto gotowe do spotu

Dawid o 15 lecicie z B-B.Zaczekajcie na mój tel. moze sie wyrobie. O 14:30 dopiero z roboty jestem wiec jeszcze jakies 30 min do Pszczyny mi zejdzie.Byłbym akurat

A jak nie to sam dojade:)

Opublikowano

będziemy w pszczynie na mac donaldzie 0 15.20 wyrobisz???[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 20:14_________________________________________________igor napisz mi na pw twój tel kom zadzwonie przed startem