Opublikowano 22 Października 200817 l No problemo Ja w każdym razie pokażę, że spoty w BB nie umarły :>
Opublikowano 22 Października 200817 l mozna mozna a zwlaszcza ma plusa bo jezdzi tamtedy do domu:D ch?opcy co z wami?? gdzie reszta ekipy gdzie xandmar ??? kosmici go porwali co jest??[br]Dopisany: 22 Pa?dziernik 2008, 17:51_________________________________________________widzialem tez ze skoczowa ch?opaki do??czyli do forum i nic zadnego zainteresowania
Opublikowano 22 Października 200817 l mamy nowe 2 osoby ze skoczówa to może sie ekipa powiekszy :gwizdanie:
Opublikowano 22 Października 200817 l fajnie by było gdyby ekipa sie powiekszyła no właśnie xandmar,martin a4 co się z wami dzieje odezwicie sie od czasu do czasu
Opublikowano 22 Października 200817 l No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" na spociku. Całkiem przyjemnie było. Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra
Opublikowano 22 Października 200817 l No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" na spociku. Całkiem przyjemnie było. Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra hej a kto był jak można wiedzieć
Opublikowano 22 Października 200817 l Niom byłem już na to psychicznie przygotowany i nawet widząc na placu stojącą A4 na światłach postojowych byłem przekonany, że to ktoś ot tak sobie stoi
Opublikowano 22 Października 200817 l ojojo zawiało porażką :gwizdanie: niedobrze ale nawet najlepszym się zdarza pozdro dla wszystkich z Ekipy B-B
Opublikowano 23 Października 200817 l nic nie powialo:P zobacz ile was jest a ile nas:] a po 2 christof sie odnalazl??
Opublikowano 24 Października 200817 l Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D
Opublikowano 24 Października 200817 l Igor no to GRATULACJE widziałem na you tube to maleństwo dla nowego klubowicza.[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 09:15_________________________________________________ Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ?
Opublikowano 24 Października 200817 l Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa"
Opublikowano 24 Października 200817 l Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D No duże GRATULACJE !! Może i ja się kiedyś doczekam :>
Opublikowano 24 Października 200817 l Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa" :polew: :polew: dobre będę kupował na dniach jeszcze jedno Audi wiec damy rade sie podzielić[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 11:03_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=8D9FUBRcaOc jak macie ochote to tutaj jest mój syn:D ale sie ciesze-----a bania że uuuuuuuuuuullllllaaaalllllaaa!!!!