Opublikowano 24 Października 200817 l Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D [/quo no to Gratulacje zanim sie obejzysz zaczniecie razem koła zmieniać a potem bedzie na zloty śmigal i na panny wiec niezdziw sie jak kiedy Twoja A4 zniknie z pod domu:P Pozdrawiam :hi:te]
Opublikowano 24 Października 200817 l Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ? male problemy zyciowe widziałem twoją a6 gdzieś na allegro czy otomoto nie sprzedałeś
Opublikowano 24 Października 200817 l a ja myslelem proton ze kiedys srpobujesz na tej tylnej kanapie hehehe pozdrawiam i gratulacje bąbla
Opublikowano 24 Października 200817 l a ja myslelem proton ze kiedys srpobujesz na tej tylnej kanapie hehehe pozdrawiam i gratulacje bąbla E tam zaraz tylko na kanapie :> Składam oparcia z tyłu i można lepiej 'podziałać'
Opublikowano 24 Października 200817 l no a chlopcy mowia ze sedan lepszy nie znaja sie hehe [/quote I święta racja
Opublikowano 24 Października 200817 l IGOR SERDECZNE GRATULACJE :>,napisz kiedy mam sobie załatwić kierowcę na spot ,POZDROWIONKA dla ŻONKI :>P.s mały jest świetny
Opublikowano 25 Października 200817 l hehehe, właściwie to juz teraz na środe możemy sie umówić. każdy przyjeżdża z kierowca:D i nie chce słyszeć wymówek ja też kierowce zbiore:) do opicia bedzie Wojtuś i ...... JA MÓWIĘ POWAŻNIE!!!!
Opublikowano 25 Października 200817 l hehehe, właściwie to juz teraz na środe możemy sie umówić. każdy przyjeżdża z kierowca:D i nie chce słyszeć wymówek ja też kierowce zbiore:) do opicia bedzie Wojtuś i ...... JA MÓWIĘ POWAŻNIE!!!! upsss w takim razie frekwencja na spociku środowym może być 100% zastanowiłeś się nad tym
Opublikowano 28 Października 200817 l Ja będę jak zwykle . Mogę się jedynie spóźnić trochę, bo mam do odebrania części w ASO, a tam często kolejka jest.
Opublikowano 28 Października 200817 l Ja będę jak zwykle . Mogę się jedynie spóźnić trochę, bo mam do odebrania części w ASO, a tam często kolejka jest. hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie:
Opublikowano 28 Października 200817 l hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie: Na szczęście nie Wymieniam wycieraczki na te nowego typu. Okazało się też w sobotę, że mam zły zaworek sterujący pracą EGR-a no i trzeba wymienić. Aż szkoda gadać ile to cudo kosztuje ;(