Opublikowano 29 Października 200817 l wodeczki lekko na toast, ale był zapas w razie czego, dużo ludzi wracało z pracy wiec kierowców nie mieli ale chociaż jeden się trafił ijący i jako ekipa mnie nie zawiedliście ))))))))))) dzieki chłopaki:DDDD[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 21:35_________________________________________________proton a jak zaworek??
Opublikowano 29 Października 200817 l proton a jak zaworek?? Klekocik niestety pozostał. Chyba taki urok tego silnika. Wydaje mi się jednak, że lepiej i szybciej się zbiera niż wcześniej. Prawdopodobnie wcześniej uciekało mi podciśnienie i kierownice w turbo nie ruszały się tak szybko jak było trzeba.
Opublikowano 29 Października 200817 l jutro zabieram sie za wymiane oleju i filtrow wszystkich pomyśl o felgach
Opublikowano 29 Października 200817 l a ja nalalem mobila po co kombinowac i tak nic juz nie pomoze w naszych starych samochodach jak odpoczatku nie bylo wszytsko jak nalezy to teraz duzo nie pomozemy
Opublikowano 29 Października 200817 l jeszcze nie mam nadzieje ze jutro troche ta chłodniczka mnie opoznila
Opublikowano 29 Października 200817 l mam nadzieje ze ja okielznam:D zobaczymy jutro niech moc bedzie z nami
Opublikowano 29 Października 200817 l heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam
Opublikowano 30 Października 200817 l bo według mnie na olej nie mozna narzekac to tak jak by na płyn chłodniczy narzekac:D
Opublikowano 30 Października 200817 l Po pierwsze Igor gratulacje!! Kurcze mam nadzieje, że mi się troszkęw pracygodzinki zmienią bo chciałbym znów przyjechać na spocik a jeżeli chodzi olej to leję Valvoline 5W-50 VR1 Racing, jestem zadowolony z tego oleju pomimo, tego że uszczelniacze zaworowe powoli mówią do widzenia :gwizdanie: pozdrówka Panowie
Opublikowano 30 Października 200817 l heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam potwierdzam tez jezdze na Motulu i jest cool :gwizdanie: PS.panowie mam jedna smycz klubowa do sprzedania reflektuje moze ktoś??
Opublikowano 30 Października 200817 l Ja zalałem moją :audi:MOBILEM S 5W-30 VW 505 01 PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków
Opublikowano 30 Października 200817 l PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków Hmmmm może też bym sprawdził czy u mnie nie ma kabelków Swoją drogą łatwo się te nawiewy wyciąga ?
Opublikowano 30 Października 200817 l PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków Hmmmm może też bym sprawdził czy u mnie nie ma kabelków Swoją drogą łatwo się te nawiewy wyciąga ? ta od kierowcy wystarczy docis w prawo a środkowa podwantować z dołu