Opublikowano 28 Października 200817 l hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie: Na szczęście nie Wymieniam wycieraczki na te nowego typu. Okazało się też w sobotę, że mam zły zaworek sterujący pracą EGR-a no i trzeba wymienić. Aż szkoda gadać ile to cudo kosztuje ;( to na pewno a nie szukałeś z używki ?
Opublikowano 28 Października 200817 l Koledzy a niewiecie czy będzie XANDMAR,co wogole z NIM jest????????
Opublikowano 28 Października 200817 l Koledzy a niewiecie czy będzie XANDMAR,co wogole z NIM jest???????? Ktoś pytał o to na ostatnim spocie, mówiłem co i jak Swoją drogą mógłby się chociaż odezwać.
Opublikowano 28 Października 200817 l Hej panowie moja oferta jest nadal aktualna a jak ktoś mi sie wyłamie to Dawid ja polece przez Skoczów wiec możesz lecieć z nami ( ja i kierowiec) Bede moją starą furmaną :>
Opublikowano 28 Października 200817 l hehe oki jeszcze sie zastanowie bo mam troche jezdzone i musze jeszcze odebrac bo dalem intercooler do polutowania i nie iwem jak to bedzie jutro
Opublikowano 28 Października 200817 l no panowie ja sie postaram wpaść .Dawid co masz nieszczelny IC ?
Opublikowano 28 Października 200817 l Wojtek ... macie tam gdzieś ściągacz do wycieraczek ? Nie wiem czy mi te pióra zejdą, a chciałbym wymienic w miarę bezproblemowo.
Opublikowano 29 Października 200817 l no intercooler załatwiony ale i tak dzis jeszcze nie wyjade jeszcze łozyska i poduszki:( ale rozrzad zalatwiony:]
Opublikowano 29 Października 200817 l Igor jeszcze raz GRATULACJE dzięki ekipe za spotkanie fajnie było i pogoda nawet dopisała
Opublikowano 29 Października 200817 l i jak bylo ile poszlo flaszek kurde szkoda ze nie moglem :/ zdajce relacje kto byl i co sie dzialo:D
Opublikowano 29 Października 200817 l do picia tylko dwóch reszte nie dało rady brak kierowców ogólnie pełen luzik
Opublikowano 29 Października 200817 l Całkiem przyjemnie było. Szkoda, że nie mogłem się napic, ale niestety nie było nikogo, kto by mnie podrzucił. Jak wojtek i igor pojechali to jeszcze sobie te wycieraczki wymieniłem. Jedna zeszła lekko, z drugą się musiałem trochę pomocowac. Zbierają niesamowicie Igor czeka cię ciężka przeprawa teraz, nie daj się, trzymam kciuki
Opublikowano 29 Października 200817 l szczerze to myślałem że w ASO te ramiona i pióra bedą droższe :gwizdanie: