#Przemo# Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 nie no nie bede się śmiał. Dla Ciebie poprostu to auto jest tak cenne że doszedłeś do wniosku że byle drogi i byle asfalt nie są godne żeby dotykały jego aksamitnych opon, dlatego postanowiłeś że tylko na specjalne okazje będziesz zjeżdżał nim z lawety. Od dzisiaj auto będzie mialo status gwiazdy- samochodu pokazowego. :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Chcesz się przejechać T FSI? Czy szukasz diesla Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja ? Chcesz się przejechać T FSI? Czy szukasz diesla Sent from my Lumia 820 using Tapatalk a)żeby coś o aucie powiedzieć to z tydzień czasu mi potrzebny lub ze 3 baki. nie wiem co teraz... c) może w końcu wymarzone tico w gazie ??? wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Btw jaki objaw był ze trafiła na lawetę? Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie jechała wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 [emoji14]olew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Arturku już coś wiadomo na temat przyczyn konieczności przywołania lawety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pisałem wyżej.... wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie jechała wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pisałem wyżej.... wyszłane z lte To że ci to nie jedzie to już wszyscy wcześniej wiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 odezwał się demon prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 wyszłane z lte odezwał się demon prędkości Byś widział jak przypala heble w łukach to byś padł ze śmiechu [emoji14]olew:....wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 odezwał się demon prędkości Ja nigdy nie twierdziłem że mi smerf za***rdala a Le Parówa to za***rdala ponoć 200 poboczem i potem się dziwić że 3 x już silnik wymieniał wyszłane z lte odezwał się demon prędkości Byś widział jak przypala heble w łukach to byś padł ze śmiechu [emoji14]olew:....wyszłane z lte lepiej jest 3 silnik mieć w aucie i którą to już skrzynie biegów??? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ale cycu dalej w automacie wyszłane z lte wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siemanko .... Chlapa ,czy śnieg u Was ?? wyszłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi