Opublikowano 23 Grudnia 200817 l proton pewnie jeszcze prezenty kupuje że go nie ma na forym albo z parkingu wyjeżdza po spocie :polew:
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l proton pewnie jeszcze prezenty kupuje że go nie ma na forym Pewnie kupuje kolejny wosk do auta
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l proton pewnie jeszcze prezenty kupuje że go nie ma na forym albo z parkingu wyjeżdza po spocie :polew: no ja wyjeżdzałem z 20 min
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l proton pewnie jeszcze prezenty kupuje że go nie ma na forym albo z parkingu wyjeżdza po spocie :polew: no ja wyjeżdzałem z 20 min przejeb...... z wyjazdem [br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 21:18_________________________________________________ale mamy setkę to trzeba uczcić
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l no wyjazd przewalony i jakis du...ek jeszcze sie cis mi zaraz przed auto ale i tak go nie puscilem:D
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l To trza było trochę poczekać i wyjechalibyście normalnie. ja i Proton tak zrobiliśmy i wyjazd był bez problemu
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l To trza było trochę poczekać i wyjechalibyście normalnie. ja i Proton tak zrobiliśmy i wyjazd był bez problemu o której wyjeżdzałeś o 9
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l patrzcie na to http://www.smog.pl/wideo/22628/najszybsze_raczki_tym_razem_bez_oszustwa/
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l patrzcie na to http://www.smog.pl/wideo/22628/najszybsze_raczki_tym_razem_bez_oszustwa/ to nie możliwe
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Życzymy wszytkim wesołych i spokojnych świąt do zobacznia na spociku Życzą chłopaki z KHŚ :> :> :>
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Proszę się tu ze mnie nie nabijać Spocik fajny, choć szkoda, że tak mało nas było - jeszcze kilka autek by się udało upchnąć, bo miejsca były. Myślałem, że będzie o wiele gorzej, przyznam. Jak dojeżdżałem to już mi się ciepło zrobiło i myślałem, że będziemy stać w alejce i przestawiać auta jak ktoś będzie chciał wyjechać Po wyjeździe wszystkich, pogadaliśmy sobie z Piotrem jeszcze jakiś czas i przy wyjeżdżaniu podjechałem od razu prawie pod sam wyjazd Dzięki serdeczne za życzenia dla chłopaków i dam z Klubu Honda Śląsk. Również życzymy wesołych, zdrowych i spokojnych świąt
Opublikowano 24 Grudnia 200817 l Zdrowych I Wesołych Świąt Dla Wszystkich Klubwiczów z B-B :> Sory Nie Dałem Rady Zawitać Na Ost. Spota
Opublikowano 26 Grudnia 200817 l cisza,cisza musisz martinku rozkręcić jakiś temacik. ja mam tylko pytanko w przyszłym tygodniu spocika nie będzie bo środę jest sylwek :gwizdanie: czy może inny termin :>