Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze dupny IC , suszarke AWX odpowiedni wirus do tego i staje z Igorem na kresce :ad:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze dupny IC , suszarke AWX odpowiedni wirus do tego i staje z Igorem na kresce :ad:

:good:

Opublikowano

no moze byc:] :D ale chyba dlugo by ten motorek nie pochodzil:] :kox:

Opublikowano

sprzęgło napewno :evil:

Opublikowano

Wojtek oby te dwa dodatkowe kuce Cię zbyt mocno nie rozpędzały i zawsze na środowe spoty zatrzymały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wojtek oby te dwa dodatkowe kuce Cię zbyt mocno nie rozpędzały i zawsze na środowe spoty zatrzymały :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

spoko damy rade :naughty:

Opublikowano

teraz juz przyjedzie bo musi sie przeciesz pochwalic nowa moca :polew: :polew: :polew::kox: :kox:

Opublikowano

teraz juz przyjedzie bo musi sie przeciesz pochwalic nowa moca :polew: :polew: :polew::kox: :kox:

wszystko zależy od żony czy mu pozwoli :tongue4: :gwizdanie:
Opublikowano

Asfalt będzie topnieć z dwóch przyczyn:

1 temperatura pod kołami

2 temperatura za wydechem

:kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

hehe mam nadzieje ze nie bedzie topnial od oleju ktory bedzie ciekl z silnika :polew:

Opublikowano

hehe mam nadzieje ze nie bedzie topnial od oleju ktory bedzie ciekl z silnika :polew:

nie ma jak doświadczenia z autopsji :polew::cool1:

Opublikowano

jeszcze nikt nie zginał hehe wiec autopsji nie było :evil:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 22:10_________________________________________________xandmar a ty zyjesz czy tylko wegetujesz co z toba cie bie to juz wogole chyba zona nie wypuszcza nigdzie łańcuszek masz zbyt krótki zeby odejsc od zlewozmywaka bo rozmiar stópek masz idealny do tej pracy :polew: :polew:

Opublikowano

masz rację Dawid,ja Xandmara to jeszcze tylko przez mgłe pamiętam :cool1:

Opublikowano

Ja już nie wiem czy go w ogóle poznam jak się pokaże :gwizdanie:

Opublikowano

xandmar napisał mi, że na piwko w Żorach skoczymy, podał nr tel- ja dzwonie i przed jakims kolesiem durnia z siebie robie, bo mu kazałem "xandmara" zawołąć to słuchawki. :polew: :polew:

Jak to jest?? Jaki masz ten nr?? :mysli:

A co do kreski to obadamy w środe- jak nic nie urwę to sie pojawie. :decayed::kox:

Dla zainteresowanych to pokazałem juz kolesiowi z A4 2.8 Quattro jak sie zbieram ze światełek :>

Opublikowano

Dla zainteresowanych to pokazałem juz kolesiowi z A4 2.8 Quattro jak sie zbieram ze światełek :>

dobra robota....

co tu taka cisza..... :gwizdanie:

Opublikowano

właśnie miałem o to zapytać :przebiegly:

Opublikowano

xandmar napisał mi, że na piwko w Żorach skoczymy, podał nr tel- ja dzwonie i przed jakims kolesiem durnia z siebie robie, bo mu kazałem "xandmara" zawołąć to słuchawki. :polew: :polew:

Jak to jest?? Jaki masz ten nr?? :mysli:

A co do kreski to obadamy w środe- jak nic nie urwę to sie pojawie. :decayed::kox:

igor pisałem drugi raz nr telefonu i cisza :gwizdanie: teraz to i tak musztarda po obiedzie bo jestem od poniedziałku do piątku w Słubicach :tongue4: ale co się odwlecze to nie uciecze :wink4:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 11:42_________________________________________________

masz rację Dawid,ja Xandmara to jeszcze tylko przez mgłe pamiętam :cool1:

jeszcze nikt nie zginał hehe wiec autopsji nie było :evil:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 22:10_________________________________________________xandmar a ty zyjesz czy tylko wegetujesz co z toba cie bie to juz wogole chyba zona nie wypuszcza nigdzie łańcuszek masz zbyt krótki zeby odejsc od zlewozmywaka bo rozmiar stópek masz idealny do tej pracy :polew: :polew:

Ja już nie wiem czy go w ogóle poznam jak się pokaże :gwizdanie:

mogę wam przesłąć moje zdjęcie na tapetę do telefonu :tongue4::naughty::polew: a tak poważnie to wszystko przez zmianę pracy ale nie ma tego złego, odwiedzam przez to inne spotujące regiony :naughty: nie mogę się doczekać kiedy czas mi pozwoli aby zawitać do Bielska, :naughty:
Opublikowano

co tu taka cisza..... :gwizdanie:

Się wszyscy wygadali na spocie to teraz cisza ;)

mogę wam przesłąć moje zdjęcie na tapetę do telefonu :tongue4::naughty::polew: a tak poważnie to wszystko przez zmianę pracy ale nie ma tego złego, odwiedzam przez to inne spotujące regiony :naughty: nie mogę się doczekać kiedy czas mi pozwoli aby zawitać do Bielska, :naughty:

Daj chociaż znać jak jesteś gdzieś na miejscu to Ci chociaż ten magnes podrzucę.

Opublikowano

musi ktoś wprowadzic jakąkolwiek zmiane w swojej niuni a od razu posypią się komentarze :tongue4: