porter Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witajcie ściemniacze,co tam słychać w szerokim,bede we środe :naughty:widze że jakiś nowy kolega dołączył z mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Prawdziwe maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 długo nie dawałeś znaku życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wojtek będziesz we środe bo musisz mi coś posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 masz nowe mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ale k**wa śmieszne Stach napisz numer tel. na pv to zadzwonie i pojedziemy razem na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 nie klnij bo wielki brat czuwa i dostaniesz kopka :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 nie klnę to moja normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 z Czańca to ma chyba trochę nie po drodze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja jestem z oczkowa-przepraszam z Żywca-Oczkowa a CZaniec jest niedaleko mojego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to to jest miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 te,te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 piotr na hamowni sa 2 pomiary w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ja jestem z oczkowa-przepraszam z Żywca-Oczkowa a CZaniec jest niedaleko mojego miasta zależy który Czaniec [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 19:18_________________________________________________cichosza [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 17:20_________________________________________________wszystkiego najlepszego dziewice :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 co ty o dziewice to juz isto w przedszkolu ciezko pewnie moze jaka pani przedszkolanka by sie trafiła:D:D[br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 18:49_________________________________________________ale straszna cisze tu mamy nawet wihajstra mozeby obgadac bo go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ale straszna cisze tu mamy nawet wihajstra mozeby obgadac bo go nie ma pewnie siedzi w ukryciu i czeka na okazję żeby tylko ktoś kropka przygarnął :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 nie dziala mi link ktorys mi poslal wytlumacz mi o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Panowie a co to ma się znaczyć,że taaaaaaaaka cisza :mysli: Spoko też jestem tu na chwilke :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 wielki brat czuwa...ale jest zajety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja w środę odpadam recydywa slodki dziabnij za mnie browca :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi