Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a średnia to 10 :a4fan:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego

Opublikowano

czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego

Lepiej jak by była "deptana" :mysli: ale mały naparsteczek kupnej mogę dziabnąć :wink4:

PS-Grzechu będziesz :cool1:

Opublikowano

No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście :shocked::slina::sick3: ;(

Opublikowano

hehehe :) zapraszamy na spocika fajnie jest :D

Opublikowano

Lepiej jak by była "deptana" :mysli: ale mały naparsteczek kupnej mogę dziabnąć :wink4:

beda beda : :drinks::palacz:

Opublikowano

Śmigasz A4 i się przestraszyłeś?? eee tam to nie takie straszne,walniesz "klina" i Ci przejdzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:40_________________________________________________

beda beda : :drinks::palacz:

Nooo toooo gicioooooor :kox: :kox: mam też nadzieję że Skoczów też wpadnie w komlecie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie będzie tak źle :naughty: wiesz ile wihajstra kosztowało sie wkupienie na spocik a teraz nie narzeka :polew:

Opublikowano

nie będzie tak źle :naughty: wiesz ile wihajstra kosztowało sie wkupienie na spocik a teraz nie narzeka :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

to była sama przyjmność :kox:

Opublikowano

Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: :polew: :polew:

nie wszyscy maja tak łatwo jak ty,że płacą ze nic nie robienie :tongue4:

Opublikowano

:cool1: i kto to mówi będąc u Ciebie w pracy też nie widziałem abyś sie szefunciu zbytnio przemęczał :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

:cool1: i kto to mówi będąc u Ciebie w pracy też nie widziałem abyś sie szefunciu zbytnio przemęczał :tongue4: :tongue4:

w sumie racja....sztuką jest zarobić a sie nie urobić :kox::naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:25_________________________________________________i po spociku...było dwóch nowych kolegów i jak zwykle sympatycznie :naughty:

Opublikowano

w sumie racja....sztuką jest zarobić a sie nie urobić :kox::naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:25_________________________________________________i po spociku...było dwóch nowych kolegów i jak zwykle sympatycznie :naughty:

jak zawsze zresztą :good:

Opublikowano

Grunt to "rodzinka" :drinks::polew:

Opublikowano

nio i w domu :) proton jak wrazenia z jazdy ??? czujesz jak pojdzie jak sie chipsa walnie :P ...[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________Proton mi dzis chcial urwac uchwyt na podsufitce... :D

Opublikowano

No chciałem chciałem :) Jak się zbliżaliśmy do tego zakrętu już widziałem myślami jak jedziemy prosto w te chaszcze :)

Spocik jak zwykle udany, dużo ludzików - miodzio :)

Opublikowano

a co nie ma hamulców :polew: