Opublikowano 19 Marca 200917 l Wojtek mam do ciebie właśnie sprawę wymieniałeś Sylwkowi czujnik temp. zrobiłbyś to w mojej niuni nie ma sprawy ale po niedzieli okej poślij mi numer na PW to poniedzieli się odezwie
Opublikowano 19 Marca 200917 l Wojtek mam do ciebie właśnie sprawę wymieniałeś Sylwkowi czujnik temp. zrobiłbyś to w mojej niuni nie ma sprawy ale po niedzieli [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 19:50_________________________________________________jak wytrzeźwieje ja bym nie ryzykował :gwizdanie: lepiej tak za miesiąc
Opublikowano 19 Marca 200917 l jak tam dziewczynki....jutro z Wojtkiem wyjezdzamy....pewnie bedziecie bardzo tęsknic
Opublikowano 19 Marca 200917 l ja,że tak powiem jestem troszku przygnębiony,że tak mało ludzi reprezentuje BB :gwizdanie:
Opublikowano 19 Marca 200917 l ja,że tak powiem jestem troszku przygnębiony,że tak mało ludzi reprezentuje BB :gwizdanie: No właśnie.Podobno nawet niektórzy "mają czym jeździć" :mysli: :mysli:Tylko chyba w marzeniach :polew:
Opublikowano 19 Marca 200917 l Wahałem się czy się nie wybrać, ale czytając wątek nt zlotu w bukowinie, jak i pamiętając poprzednie relacje po, to wiem, że decyzja moja jest słuszna.
Opublikowano 19 Marca 200917 l Wahałem się czy się nie wybrać, ale czytając wątek nt zlotu w bukowinie, jak i pamiętając poprzednie relacje po, to wiem, że decyzja moja jest słuszna. tym razm sie mylisz
Opublikowano 19 Marca 200917 l koledzy kto się zmierzy w drifcie z jednym kucem http://www.youtube.com/watch?v=nriuojXY3JU&NR=1
Opublikowano 19 Marca 200917 l koledzy kto się zmierzy w drifcie z jednym kucem http://www.youtube.com/watch?v=nriuojXY3JU&NR=1 stare
Opublikowano 19 Marca 200917 l Wahałem się czy się nie wybrać, ale czytając wątek nt zlotu w bukowinie, jak i pamiętając poprzednie relacje po, to wiem, że decyzja moja jest słuszna. tym razm sie mylisz Zobaczymy. Jak nie będzie źle, może się na letni wybiorę.
Opublikowano 20 Marca 200917 l proton sami sobie zrobimy letni[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 22:00_________________________________________________słodki a ty sobie latka poprawiłeś widze:D :gwizdanie:
Opublikowano 21 Marca 200917 l Hej wszystkim. Widziana dziś na żywcu(od ronda na wesołej w stronę Bielska) granatowa B6 1.9 sedanik z antenką CB i ramkami pod tablice z logo a4-klub. Kto to przyznawać się bo nie znam ekipy
Opublikowano 21 Marca 200917 l witam javascript:void(0); mam taki mały problem,a nie mogę znaleźć na forum co oznacz symbol termometr z takimi falami?świeci mi to jak zapale silnik a po 5min gaśnie. w książce pisze coś o niskiej temperaturze płynów,ale jakich?
Opublikowano 21 Marca 200917 l Hej wszystkim. Widziana dziś na żywcu(od ronda na wesołej w stronę Bielska) granatowa B6 1.9 sedanik z antenką CB i ramkami pod tablice z logo a4-klub. Kto to przyznawać się bo nie znam ekipy PAN PORTER