Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proton ona sie na tym zwieszeniu swietnie trzyma drogi,zakret 70 przy 130 i sie trzyma :) sprawdzane :) ... jak jechalismy na hamownie:) i po :) ... a jak wrazenia ?? :P obrabiales moze juz logi ?? :P[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:49_________________________________________________a no hamulce sa :) tylko proton myslal ze sie na 3 rozpedzimy na tym odcinku, chodzilo mu zeby dojsc na 3 do odciecia a odciecie jest na 3 przy 180 km/h :)

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

słyszałem,słyszałem :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

ja ogolnie uwielbiam jezdzic na gwincie :decayed: ... mimo ze twardziej,ale auto sie trzyma drogi :naughty:...

Opublikowano

proton ona sie na tym zwieszeniu swietnie trzyma drogi,zakret 70 przy 130 i sie trzyma :) sprawdzane :) ... jak jechalismy na hamownie:) i po :) ... a jak wrazenia ?? :P obrabiales moze juz logi ?? :P

Wrażenia niezłe, trochę może twardo, ale mam przynajmniej przedsmak, bo też będę chciał coś z zawiechą pomieszać. Może jakiś komplecik TEIN-a bądź Bilstein-a sobie włożę. Zobaczymy.

Adres do logów zaraz Ci zapodam na pw

Opublikowano

Tylko jest roznica miedzy gwintem a zawieszeniem obnizajacym np z bilsteina, gwint jest twardszy, a amory ze sprezynami troche mieksze :) oczywiscie mowa o gazowych,Ty sie pewnie na gwinta nie bedziesz pisal wiec nie bedziesz tego czul tak jak umnie :)... ja lubie nisko i gladko dlatego jest gwint :) zawsze sobie moge wysokosc wyregulowac :) jak byly sniegi to nie wiem czy zauwazyliscie autko stalo jak na szczutlach :P a teraz jak wyglada ?? :>

Opublikowano

a czyli gwincik :) ...

Opublikowano

Niom. Myślałem o oryginalnym zawieszeniu 1BE, ale wtedy w zimie miałbym kłopociki, a na gwincie sobie mogę podnieść.

Opublikowano

niom tylko masz wtedy tak sztywno jak ja,ale to zalezy od czlowieka mi to nie przeszkadza,jak mialem golfa tam tez byl gwint i jak go sprzedawalem koles powiedzial ze odrazu zawieszenie zmieni, a mi to nie przeszkadzalo,auto sie owiele lepiej zachowuje na zakretach :)

Opublikowano

Właśnie to jest jeden z powodów, który mnie póki co powstrzymuje, bo jednak trochę komfortu chciałbym zachować.

Opublikowano

Właśnie to jest jeden z powodów, który mnie póki co powstrzymuje, bo jednak trochę komfortu chciałbym zachować.

mam rozwiazanie twoich problemow kup 2 samochod :rolleyes:

Opublikowano

Witam , pamiętacie z wczorajszego spotkania moje syczące turbo ? więc dziś się do tego dobrałem , ale nic szczególnego tam nie znalazłem poza lekko zmasakrowanym intercoolerem , podokręcałem obejmy i wydaje mi się że jest poprawa , ale zaniepokoiło mnie coś innego , a mianowicie czy to jest normalne żeby węże w środku były zaolejone ?

Opublikowano

Witam , pamiętacie z wczorajszego spotkania moje syczące turbo ? więc dziś się do tego dobrałem , ale nic szczególnego tam nie znalazłem poza lekko zmasakrowanym intercoolerem , podokręcałem obejmy i wydaje mi się że jest poprawa , ale zaniepokoiło mnie coś innego , a mianowicie czy to jest normalne żeby węże w środku były zaolejone ?

tak to normalne nie martw sie zbytnio ;):naughty:

Opublikowano

Witam :hi:

był jakiś nowy kolega?bo zaprosiłem jednego z B-B nie wiem jaki ma kolorek tego autka ale ma benzynke 2.6 v6 :cool1:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:29_________________________________________________A co to? już wszyscy śpią :confused4:

Opublikowano

To super , kamień spadł mi z serca bo już myślałem że może turbina się rozszczelniła i dmucha olejem

Opublikowano

był jakiś nowy kolega?bo zaprosiłem jednego z B-B nie wiem jaki ma kolorek tego autka ale ma benzynke 2.6 v6 :cool1:[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:29_________________________________________________A co to? już wszyscy śpią :confused4:

był
Opublikowano

No to fajnie :>

ciekawe czy będzie częściej wpadał

Opublikowano

był

Szefunciu cosik widzę,że nie jesteś w humorze od jakiegoś czasu :no: :no: :mysli: czyżby smerfiki pape smerfa czymś zmartwiły ;( ;( ;(

Opublikowano

był

Szefunciu cosik widzę,że nie jesteś w humorze od jakiegoś czasu :no: :no: :mysli: czyżby smerfiki pape smerfa czymś zmartwiły ;( ;( ;(

przemeczenie :tongue4:

Opublikowano

No nie dziwie się i rozumiem :hi: