Opublikowano 30 Marca 200917 l no to może w takim razie zostańmy jeszcze przy sarnim zanim się całkiem nie wypogodzi
Opublikowano 30 Marca 200917 l no to może w takim razie zostańmy jeszcze przy sarnim zanim się całkiem nie wypogodzi [br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 22:57_________________________________________________dzis juz założyłem opony letnie
Opublikowano 31 Marca 200917 l Ostatecznie zawsze można całą kolumną przejechać pod Auchana. niby tak
Opublikowano 31 Marca 200917 l dzis juz założyłem opony letnie Moje są na etapie zamawiania dopiero no to niezłe gumy bedziesz miał jak trzeba takie zamawiać
Opublikowano 31 Marca 200917 l dzis juz założyłem opony letnie Moje są na etapie zamawiania dopiero no to niezłe gumy bedziesz miał jak trzeba takie zamawiać kto bogatemu zabroni...
Opublikowano 31 Marca 200917 l dzis juz założyłem opony letnie Moje są na etapie zamawiania dopiero no to niezłe gumy bedziesz miał jak trzeba takie zamawiać kto bogatemu zabroni... tak tak koledzy na zamówienie - wiecie - mało kto ma 14 cali do B6 na stanie
Opublikowano 31 Marca 200917 l dzis juz założyłem opony letnie Moje są na etapie zamawiania dopiero no to niezłe gumy bedziesz miał jak trzeba takie zamawiać kto bogatemu zabroni... tak tak koledzy na zamówienie - wiecie - mało kto ma 14 cali do B6 na stanie dobre :polew:
Opublikowano 31 Marca 200917 l No jak się chce pośmigać offroad-owo to nie pozostaje nic innego jak 14-tki i duży balon kto bogatemu zabroni... E tam żaden ze mnie bogacz.
Opublikowano 31 Marca 200917 l nop ciezko o 14 do b6 :polew: :polew: ja jeszcze poczekam chwilke i zakladam 16scie
Opublikowano 31 Marca 200917 l no to panowie bawcie się dobrze jutro na spociku ....mnie nie będzie niestety
Opublikowano 31 Marca 200917 l no to panowie bawcie się dobrze jutro na spociku ....mnie nie będzie niestety bedzie kropek
Opublikowano 31 Marca 200917 l no to panowie bawcie się dobrze jutro na spociku ....mnie nie będzie niestety bedzie kropek No i kolejkę będzie musiał też postawić
Opublikowano 31 Marca 200917 l No i kolejkę będzie musiał też postawić :drinks chyba ten co awansował
Opublikowano 31 Marca 200917 l i ten co bedzie nieobecny to uważaj bo masz zaległości z zeszłego tygodnia