boniu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mnie nie bedzie robie kape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: Zapraszamy kolegę do Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: Zapraszamy kolegę do Gliwic Jak będę kiedyś pasażerem to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: Zapraszamy kolegę do Gliwic Jak będę kiedyś pasażerem to nie ma sprawy A tam pociągi też kursują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: Zapraszamy kolegę do Gliwic Jak będę kiedyś pasażerem to nie ma sprawy A tam pociągi też kursują nie nie pociąg to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: Zapraszamy kolegę do Gliwic Jak będę kiedyś pasażerem to nie ma sprawy A tam pociągi też kursują nie nie pociąg to nie dla mnie Spoko po kilku to nawet pociąg ci się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 na jakie fele się zdecydowałeś - wzór i rozmiar ? Tomasony TN4 18-tki :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niestety nie będę na nich jutro, nie ma się gdzie wepchnąć na założenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niestety nie będę na nich jutro, nie ma się gdzie wepchnąć na założenie :gwizdanie: szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niestety nie będę na nich jutro, nie ma się gdzie wepchnąć na założenie Pewnie nie będziesz sam,bo mi jeszcze nie dostarczyli "bucików",ale jak jutro mi ich nie dostarczą to się ostro wq...wie :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hejka witam wszystkich i proszę o pomoc jutro będę u WAS u EKIPY BB HELP niech ktoś jutro VAGa zabierze bo nieźle narozrabiałem w swoim paździochu i pół zegarów mi nie działa że o kontrolce air bag nie wspomnę i braku wyświetlania przebiegu również prędkościomierz nie wiem czy działa ( bo już byłem pod wpływem ) ale myślę że da się uratować sprawę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hejka witam wszystkich i proszę o pomoc jutro będę u WAS u EKIPY BB HELP niech ktoś jutro VAGa zabierze bo nieźle narozrabiałem w swoim paździochu i pół zegarów mi nie działa że o kontrolce air bag nie wspomnę i braku wyświetlania przebiegu również prędkościomierz nie wiem czy działa ( bo już byłem pod wpływem ) ale myślę że da się uratować sprawę :gwizdanie: myślę że Proton Ci pomoże - jest dobry w te klocki [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:30_________________________________________________chłopy - Piterra Was prosi o pomoc bo u nas są tacy szpece od Vaga że z sedanów avanty robią Vagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 pomoc bo u nas są tacy szpece od Vaga że z sedanów avanty robią Vagiem szkoda,że nie cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 pomoc bo u nas są tacy szpece od Vaga że z sedanów avanty robią Vagiem szkoda,że nie cabrio bo jeszcze chętnego nie było - a Ty pamiętaj żeby stół do tenisa jutro zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 albo piłkarzyki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 I beczke piwka na tyle chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 I beczke piwka na tyle chłopa Całą beczkę tak mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 bo jeszcze chętnego nie było - a Ty pamiętaj żeby stół do tenisa jutro zabrać a trenowałeś?? a pozatym to jutro moge sie kapke spóznic...wiec poczekajcie ze wspólna fotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurde juz zaluje ze mnie nie bedzie ... ale za Tydzien zobaczycie efekt finalny samochodu ... i na dotarciu... wiec nie pokaze jak pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dokleimy Cię jakoś jakby co [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:50_________________________________________________ wiec nie pokaze jak pali olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi