proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Było kupić od razu RS4 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Panowie nie wiecie kto moze miec halogeny do rs4 ?? hehe kurde boniu skoncz juz ta fure robic .. to jest jak narkotyk tego się nie da kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ciekawe kiedy nas bedzie tyle na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ciekawe kiedy nas bedzie tyle na spocie ...jak ludzie się dowiedzą że ja przyjeżdzam :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ciekawe kiedy nas bedzie tyle na spocie wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 POWITAĆ Z przykrością stwierdzam, że mnie dziś nie będzie ;( Ale pojawie się na bank next time. PS miałbym prośbe gdyby ktoś miał i chciał sprzedać bądź mógł załatwić naklejki i ramki klubowe z chęcią łyknę za tydzień :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 POWITAĆ Z przykrością stwierdzam, że mnie dziś nie będzie ;( Ale pojawie się na bank next time. PS miałbym prośbe gdyby ktoś miał i chciał sprzedać bądź mógł załatwić naklejki i ramki klubowe z chęcią łyknę za tydzień :> kropeczek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> jestem z ciebie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mój chyba nawet tak dobrze nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 mnie nie bedzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 naklejek tez szukam. Z ramkami jest kłopot bo się skończyły ale pracuje nad tym. Jestem w kontakcie z Kerczim. Ma mi dać znać co i jak. Powiem wam że po zamontoaniu drugiego IC autko zaczeło całkiem inaczej jezdzić. Miodzio. Jak bym wiedział że będzie taka różnica to już dawno bym to zrobił. Tak na szybko filmik nakręcowny 0-140 Start miałem taki średni więc tym bardziej jestem dumny z mojego powozu :> ile masz w tym KM i jaki NM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 dzięki za spocikai szczególnie witamy nowych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 dzięki za spocikai szczególnie witamy nowych kolegów Jaka była frekwencja szeryfie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 fajnie było poznać nowych kolegów dzięki piter za rozpalenie grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzięki za kolejny udany spocik. Pozdrawiam nowych członków ekipy BB Dobre te kiełbaski wyszły dziś. Za tydzień muszę sobie jakieś mięsiwo przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mi również było miło poznać! Tylko teraz kto jest kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mi również było miło poznać! Tylko teraz kto jest kto? razem wracaliśmy ze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No więc pochwalcie się ile było autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 chyba z 11 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi