Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja wdychalem spaliny z macka auta :) caly czas trzymajac mu sie na d*pie i odpisywalem na smsy :) takze cie macku nie wyprzedzilem :D .. poprawie sie nastepnym razem ..

a na paste to normalnie przepis tajny :) hyhy .. trza sprobowac z wlasnymi proporcjami

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja wdychalem spaliny z macka auta :) caly czas trzymajac mu sie na pupie i odpisywalem na smsy :) takze cie macku nie wyprzedzilem :D .. poprawie sie nastepnym razem ..

a na paste to normalnie przepis tajny :) hyhy .. trza sprobowac z wlasnymi proporcjami

ale jakoś Ci uciekłem o jedno autko :naughty:... poza tym mój parch ma mniej koników :wallbash:.... ale co tam... przecież nie ma rywalizacji :D:D

Opublikowano

a ja wdychalem spaliny z macka auta :) caly czas trzymajac mu sie na pupie i odpisywalem na smsy :) takze cie macku nie wyprzedzilem :D .. poprawie sie nastepnym razem ..

jest przepis wrzucony :wink4:

Opublikowano

dobry wieczór :hi: co tam słychać w wielkim świecie :>

Opublikowano

sie dzieje :D.... a jak zdrowie? już wyleczony?

Opublikowano

Hej, hej!

Dzisiaj podpiąłem vaga i wywaliło mi taki błąd:

Control Module Part Number: 8D0 907 558 E

Component and/or Version: 1.8L R4/193 MOTR HS D02

Software Coding: 04001

Work Shop Code: WSC 06435

1 Fault Found:

00575 - Intake Manifold Pressure

11-10 - Control Limit Not Reached - Intermittent

Na forum doczytałem, że dotyczy to N75. Teraz pytania - trzeba od razu wymieniać, czy można coś z nim zrobić? Przeczyścić itp...

No i czy dużo złego mogło się stać jeśli jeździłem tak przez kilka dni i butowałem sprzęta? Bo jeśli dobrze kminie to zaworek ten zapobiega przeładowywaniu suszarki... :/

Opublikowano

niestety nie ;( wciąż problemy z gardłem :wallbash: ale od wczoraj rzuciłem lekarstwa i lecze sie domowymi sposobami :kox:
Opublikowano

niestety nie ;( wciąż problemy z gardłem :wallbash: ale od wczoraj rzuciłem lekarstwa i lecze sie domowymi sposobami :kox:

:hi: Nie pytam jakie to sa sposoby :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

:hi: Nie pytam jakie to sa sposoby :gwizdanie: :decayed:

nie jest tak zle...wszystko smakuje :wink4:
Opublikowano

Kuruj się Piotrek kuruj, bo taka niedoleczona choroba potrafi dopiec potem.

Eyesmon, patrzyłem co ci napisali o logach. Wnioskując dodatkowo z twojej próby z n75, masz do wymiany wężyki podciśnienia, które mają kontakt z N75. Moim zdaniem jak to wszystko wisiał to się doszczelniło i dlatego było dobrze.

Kup dobrego węża w jakimś motoryzacyjnym sklepie i wymien.

Opublikowano

A co gazet nie czytasz? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Proton

Czyli co - turbo mialem nie wymieniac tylko wezyki? :)

a tak powaznie - wsadzilem jak sie okazalo turbo z AJM - z koncowka oznaczenia 702R zamaist 702H jak powinno byc w AVG - taka mi dali. reklamowac? czy to nie ma roznicy - bo moze to cos psuje?

z wezykami tez posprawdzam - jutro sie pojawiam w gliwicach na spocie to ich od Was pozdrowie :)

Opublikowano
:bry: z rana
Opublikowano

Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie/a czy szukać odpowiedzi gdzie indziej? :bag:

Opublikowano

Proton

a tak powaznie - wsadzilem jak sie okazalo turbo z AJM - z koncowka oznaczenia 702R zamaist 702H jak powinno byc w AVG - taka mi dali. reklamowac? czy to nie ma roznicy - bo moze to cos psuje?

z wezykami tez posprawdzam - jutro sie pojawiam w gliwicach na spocie to ich od Was pozdrowie :)

bez różnicy :naughty:
Opublikowano

Jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie/a czy szukać odpowiedzi gdzie indziej? :bag:

na początek posprawdzaj podciśnienia i kostki elektryczne :cool1:

Opublikowano

:hi: W ten piękny poranek :)

Proton

Turbinę masz dobrą. Skoro w tych warunkach po podmianie N75 było dobrze to problemu trzeba szukać w tym co jest do niego podłączone, czyli przewody elektryczne (przeczyść styki, sprawdź czy którys z przewodów nie jest uszkodzony), albo przewody podciśnienia - wymień wężyki jak już Ci pisałem.

Hej, hej!

Dzisiaj podpiąłem vaga i wywaliło mi taki błąd:

Control Module Part Number: 8D0 907 558 E

Component and/or Version: 1.8L R4/193 MOTR HS D02

Software Coding: 04001

Work Shop Code: WSC 06435

1 Fault Found:

00575 - Intake Manifold Pressure

11-10 - Control Limit Not Reached - Intermittent

Na forum doczytałem, że dotyczy to N75. Teraz pytania - trzeba od razu wymieniać, czy można coś z nim zrobić? Przeczyścić itp...

No i czy dużo złego mogło się stać jeśli jeździłem tak przez kilka dni i butowałem sprzęta? Bo jeśli dobrze kminie to zaworek ten zapobiega przeładowywaniu suszarki... :/

Masz niedoładowanie. To może być jakiś stary błąd, którego ktoś wcześniej nie wykasował. Jeśli auto jeździ dobrze i po wykasowaniu błąd się juz nie pojawia, to ja bym nic nie ruszał. Jeśli jednak błąd się pojawia dalej, no to do sprawdzenia N75, jego podłączenie elektryczne i wężyki podciśnieniowe. Ewentualnie gruszka od turbo może być nieszczelna, ale wtedy raczej byłoby przeładowanie, a nie niedoładowanie, ale tu nie mam pewności.

Opublikowano

Rozumiem. Dzięki za odpowiedzi. Ostatnio wyciągałem puszkę filtra powietrza i może coś ruszyłem. Wykasowałem błąd i zobaczymy czy pojawi się jeszcze. Auto jeździ raczej normalnie. :)