Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie dobrze Maciej, będzie dooobrze... :wink4:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie Maciek...

Opublikowano

Oj, chłopak wpadł ;)

A ja jestem wolny jak ptak :>

Powodzenia Maciek :>

Opublikowano

Ty to jesteś już 'stary kawaler'... :D:D:D

I jak Boniu, podobało Ci się na SCP? :przebiegly::decayed:

Opublikowano

No baaaa... ja jestem czesto na imprezach tuningowych itd :P ... w sumie widac po aucie co lubie :P

Opublikowano

Ty to jesteś już 'stary kawaler'... :D:D:D

Stary ale jary :polew:

Opublikowano

A ja przyznam szczerze, że dla mnie troche lipa... :/ Odrobinę oko nacieszyłem ( :evil: ) i nic poza tym. :)

Opublikowano

Witam serdecznie all

Jako że z okolicy to mam pytanie odnośnie tempomatu. Czy któryś z was przerabiał może temat? Nie ukrywam że zależałoby mi na tym ale niestety ani nie wiem co kupić, jak zrobić i najważniejsze niestety VAG ;( Byłbym bardzo wdzięczny za info i pozdrawiam

Opublikowano

:hi: Jak tam siemian trafiłeś do domku ??

jutro wpadnie moze do ciebie na kawke

Opublikowano

Witam serdecznie all

Jako że z okolicy to mam pytanie odnośnie tempomatu. Czy któryś z was przerabiał może temat? Nie ukrywam że zależałoby mi na tym ale niestety ani nie wiem co kupić, jak zrobić i najważniejsze niestety VAG ;( Byłbym bardzo wdzięczny za info i pozdrawiam

wpadnij na spota to koledzy ci pomogą :wink4:
Opublikowano

właśnie wróciłem z weselicha. Zabawa super do 5:30... (wesele zaczeło się o 15 :> :> :>)

Jakoś wróciłem z tego szczyrku ale alkomacik w domu wskazał 0,92 i troche mnie to przeraziło...[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 13:40_________________________________________________Kamil na kawke zapraszam

Opublikowano

właśnie wróciłem z weselicha. Zabawa super do 5:30... (wesele zaczeło się o 15 :> :> :>)

Jakoś wróciłem z tego szczyrku ale alkomacik w domu wskazał 0,92 i troche mnie to przeraziło...[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 13:40_________________________________________________Kamil na kawke zapraszam

hej

wrzuć jakieś fotki

Opublikowano

jeszcze cieplutkie :decayed:

mac3.jpg

mac2.jpg

mac1.jpg

Opublikowano

Zajefajne fotki.No to teraz Maciek będziesz miała jak większość z nas :>

Panowie dzisiaj jak jechałem w zakręcie zaświeciła mi się kontrolka AIR BAG,wiecie co to może oznaczać?

Pozatym jest wszystko OK , jest jakiś czujnik (w zakręcie byłem troszkę przechylony) bo cholerstwo nie chce zgasnać.

Opublikowano

musisz skasować vagiem

Opublikowano

Wtyczka w fotelu.

Opublikowano

Panowie dzisiaj jak jechałem w zakręcie zaświeciła mi się kontrolka AIR BAG,wiecie co to może oznaczać?

Pozatym jest wszystko OK , jest jakiś czujnik (w zakręcie byłem troszkę przechylony) bo cholerstwo nie chce zgasnać.

Gdzieś chwilowo brakło styku na poduszce lub napinaczu i w sterowniku zapisał się błąd. Dopóki nie skasujesz błędu vagiem kontrolka będzie się świecić.

Ja np. teraz jak robiłem z tym bose, musiałem odpalić auto bez siedzeń i samo podłaczenie spowrotem poduszek od foteli nie spowodowało zgaśnięcia kontrolki AIR BAG.

Bose gra ładnie, ale zaobserwowałem trochę niepokojący efekt - słychać cichy szumek w głośnikach jak RNS jest wyłączony lub głos jest na MUTE.

Okazało się przy okazji, że w tym systemie aktywnym co był oryginalnie, jest środkowy głośniczek pod szybą :) W tym systemie podłączony jest on w ten sposób, że + jest spięty z prawym przednim głośnikiem, a - z lewym przednim. Kabelki odciąłem i podłączyłem bezpośrednio do wzmaka Bose :)

Krajobraz z pola bitwy ...

74e432b41718cbf5.jpg

Marek dzięki za MMS. Szkoda, że nie mogłem wpaść chociaż na ślub :(

Opublikowano

Szacunek za walkę Sławek.Mógłbyś wziąć vaga w środę?

Opublikowano

A ja mam prośbę. Co sądzicie o tych zdjęciach, które ewentualnie zgłosić do konkursu? Czy lepiej nie zgłaszać?

IMG_5704_s.jpg IMG_5705_s.jpg IMG_5723_s.jpg IMG_5725_s.jpg

IMG_5726_s.jpg IMG_5727_s.jpg IMG_5731_s.jpg IMG_5735_s.jpg

Myślałem też żeby spróbować to samo zdjęcie ale z A4:

IMG_5569_s.jpg