Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Siema. Moglby ktos zapodac linka do tej besti od miron78 ?

Juz znalazlem :kox: miron to Ty?

:polew:

tak ja :confused4: ale przed dentyską i goleniem............... a poza tym każdy może mieć gorszy dzień :polew:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:27_________________________________________________

szukaj kolego szukaj :)

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bkn_mironowoz_cziii_30tdiq_sline_ledyrecaro19solarblack_edition-t86526.0.html[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:29_________________________________________________i nie besti - bo te zaczynają się od 400ps :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:30_________________________________________________A tak przy okazji to gdzie mam podjechać - rozumiem że nie pod Auchan ?[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:31_________________________________________________Ty Zielony - a czemu kłamiesz w pierwszym poście :disgust:

napisałeś "zapraszamy, mili ludzie, ciekawe dyskysje" - ostatnio jak byłem to jakoś miłych ludzi nie spotkałem :decayed:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juz znalazlem :kox: miron to Ty?

:polew:

tak ja :confused4: ale przed dentyską i goleniem............... a poza tym każdy może mieć gorszy dzień :polew:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:27_________________________________________________

szukaj kolego szukaj :)

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bkn_mironowoz_cziii_30tdiq_sline_ledyrecaro19solarblack_edition-t86526.0.html[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:29_________________________________________________i nie besti - bo te zaczynają się od 400ps :wink4:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:30_________________________________________________A tak przy okazji to gdzie mam podjechać - rozumiem że nie pod Auchan ?[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 10:31_________________________________________________Ty Zielony - a czemu kłamiesz w pierwszym poście :disgust:

napisałeś "zapraszamy, mili ludzie, ciekawe dyskysje" - ostatnio jak byłem to jakoś miłych ludzi nie spotkałem :decayed:

Bo mnie nie było :>

ok kupione :) hyhyhyh ... chce ktos sam wzmak ? :D kupilem dzisiaj za 150 a za 100 popchne ..ja to robie normalnie interesy :wallbash:

czemu sprzedajesz?

Opublikowano

Siemian wiesz już czy jutro z Twojej strony jest aktualne ?

Opublikowano

A tak przy okazji to gdzie mam podjechać - rozumiem że nie pod Auchan ?

Ty Zielony - a czemu kłamiesz w pierwszym poście :disgust:

Bo mnie nie było :>

Mnie pewnie też, bo ja zawsze jestem miły :>

Mapkę mamy w pierwszym poście, ale dojazd jest w sumie prosty ... jak pojedziesz od Cieszyna, to jak jedziesz w stronę BB jest McDonald's, w tym momencie skręcasz w prawo i lecisz w stronę gór cały czas prosto aż Ci się droga skończy :)

Opublikowano

lecisz w stronę gór cały czas prosto aż Ci się droga skończy :)

nie pisz mu tak bo on ma Q i zajedzie na błatnią :polew:

Opublikowano

coś mi sie nie chce otworzyć - czyli rozumiem jadę dalej niż do Auchana ?[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:23_________________________________________________

lecisz w stronę gór cały czas prosto aż Ci się droga skończy :)

nie pisz mu tak bo on ma Q i zajedzie na błatnią :polew:

:polew:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:24_________________________________________________na 19 na bank :polew:

Opublikowano

coś mi sie nie chce otworzyć - czyli rozumiem jadę dalej niż do Auchana ?

Nie nie, od Cieszyna to jest bliżej. O na T Y M zjeździe skręcasz w prawo. W górnym prawy rogu masz McDonald-a. Zresztą i ile pamiętam jest wcześniej tablica opisująca skręt na Jasienicę :)

Opublikowano

na 99% będe jutro na spocie

Opublikowano

i będziesz miał co masz mieć ? :)[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:34_________________________________________________

Nie nie, od Cieszyna to jest bliżej.

a to jeszcze lepiej :)

Opublikowano

Jacyś strasznie tajemniczy jesteście :gwizdanie:

Opublikowano

Jacyś strasznie tajemniczy jesteście :gwizdanie:

interesy :decayed:

Opublikowano

i będziesz miał co masz mieć ? :)[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:34_________________________________________________

Nie nie, od Cieszyna to jest bliżej.

a to jeszcze lepiej :)

Jak mam mieć to będe miał :)

Tutaj mapka specjalnie dla Ciebie, bo wiesz, google i zumi sąza mało dokładne :polew: :polew: :polew:

mapka.jpg

Opublikowano

Pogoda ma jutro być nawet niezła - więc liczę na udany zlocik w Waszych rejonach :)[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:38_________________________________________________no to miej :wink4: i sprawdź czy to coś z nich schodzi :)

Opublikowano

no wiem wiem, sprawdze jutro jak bede w BB :)

Opublikowano

jakaś dziwna ta pętla koło shela :polew:[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:42_________________________________________________

no wiem wiem, sprawdze jutro jak bede w BB :)

OK

no to myślę jutro się widzimy :good:

Opublikowano

no bo jak się jedzie od BB to trzeba skręcić w prawo i przejechać pod dwupasmówką :) :)

Opublikowano

no bo jak się jedzie od BB to trzeba skręcić w prawo i przejechać pod dwupasmówką :) :)

damy radę :wink4:

Opublikowano

no to fajnie, oglądne sobie chętnie to Twoje wozidło :)

Opublikowano

tymbardziej, że pojadę od Cieszyna :)[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 11:48_________________________________________________

no to fajnie, oglądne sobie chętnie to Twoje wozidło :)

nie ma problemu :wink4:

Opublikowano

no to od cieszyna skrecasz poprostu w prawo z dwupasmówki przy shellu i jedziesz aż Ci się droga skończy.

Tam zobaczysz kupe złomów i pomiędzy nimi błyszczeć będzie moją piękna perełka...

Wyróżnia się mocno na tle tych aut z milionowymi przebiegami :polew: :polew: