Opublikowano 7 Października 200916 l Aż się prosi żeby dorobić chmurki i komentarze do tego zdjęcia... Może ogłosimy konkurs o czym chłopaki gadają :) A tutaj mały teścik hamulców z pozdrowieniami dla Kamila: :> :> Miron przez te Twoje lampy nie będe mógł spaćw nocy... iii..... klocki do wymiany hehe
Opublikowano 8 Października 200916 l fajny spocik .. fakt trzeba jasniej zrobic ...i fajnie ze wpadles miron .. ale z ta predkoscia na dwupasie do cieszyna to bys do wieczora nie dojechal hyhy .. H4mm3R tym razem to chyba inaczej nas odebrales ? pozdro i robota czeka ..
Opublikowano 8 Października 200916 l pewnie mamy najbardziej odjazdowe miejsce na spoty w całym klubie
Opublikowano 8 Października 200916 l powitał :hi: Moje autko stoi u Dr Wojtka na przeglądzie :) wymiana tarcz?? [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 09:16_________________________________________________ ale z ta predkoscia na dwupasie do cieszyna to bys do wieczora nie dojechal hyhy .. on wiedział,że będą koledzy jeżdzic na spocie jego autem i w ten sposób chciał choć troche paliwa zaoszczędzić.
Opublikowano 8 Października 200916 l powitał :hi: Moje autko stoi u Dr Wojtka na przeglądzie :) wymiana tarcz?? [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 09:16_________________________________________________ ale z ta predkoscia na dwupasie do cieszyna to bys do wieczora nie dojechal hyhy .. on wiedział,że będą koledzy jeżdzic na spocie jego autem i w ten sposób chciał choć troche paliwa zaoszczędzić. :polew: Kurcze jak wczoraj wyjezdzalem to rzeczywiscie dość mocno dobiłem przodem i mam troszke zderzak z przodu porysowany...
Opublikowano 8 Października 200916 l Kurcze jak wczoraj wyjezdzalem to rzeczywiscie dość mocno dobiłem przodem i mam troszke zderzak z przodu porysowany... kurde siemian ... czy kiedykolwiek bedzie taki tydzien jak ty nie bedziesz musial nic z tym autem robic? ... przyjedziesz na spot i nie bedziesz mial o czym gadac wogole
Opublikowano 8 Października 200916 l Kurcze jak wczoraj wyjezdzalem to rzeczywiscie dość mocno dobiłem przodem i mam troszke zderzak z przodu porysowany... kurde siemian ... czy kiedykolwiek bedzie taki tydzien jak ty nie bedziesz musial nic z tym autem robic? ... przyjedziesz na spot i nie bedziesz mial o czym gadac wogole
Opublikowano 8 Października 200916 l Kurcze jak wczoraj wyjezdzalem to rzeczywiscie dość mocno dobiłem przodem i mam troszke zderzak z przodu porysowany... kurde siemian ... czy kiedykolwiek bedzie taki tydzien jak ty nie bedziesz musial nic z tym autem robic? ... przyjedziesz na spot i nie bedziesz mial o czym gadac wogole Nie będzie :evil: [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 09:31_________________________________________________ Kurcze jak wczoraj wyjezdzalem to rzeczywiscie dość mocno dobiłem przodem i mam troszke zderzak z przodu porysowany... kurde siemian ... czy kiedykolwiek bedzie taki tydzien jak ty nie bedziesz musial nic z tym autem robic? ... przyjedziesz na spot i nie bedziesz mial o czym gadac wogole Wojtuś a Ty nie czytaj forum tylko bierz się do roboty... :polew: Nie no nie będe tak pisał bo jeszcze mi coś z autem zrobisz :polew:
Opublikowano 8 Października 200916 l Nie no nie będe tak pisał bo jeszcze mi coś z autem zrobisz nie ryzykuj :gwizdanie:
Opublikowano 8 Października 200916 l Siemian pewnie dziś od rana przegląda net i szuka lamp na tyt do swojej furmanki
Opublikowano 8 Października 200916 l dobra .. przyszlo mi pudlo ze wzmakiem .. slawek moge cie prosic o porade dot pinow tego wzmaka ... i jakie kable kupic ?
Opublikowano 8 Października 200916 l Siemian pewnie dziś od rana przegląda net i szuka lamp na tyt do swojej furmanki Wcale nie. Już wczoraj całe allegro przeleciałem :polew:
Opublikowano 8 Października 200916 l Nie no nie będe tak pisał bo jeszcze mi coś z autem zrobisz nie ryzykuj :gwizdanie: hmm jakiś bezpiecznik heheh czy coś mu wyciągnij .. niech się głowi
Opublikowano 8 Października 200916 l Siemian pewnie dziś od rana przegląda net i szuka lamp na tyt do swojej furmanki Wcale nie. Już wczoraj całe allegro przeleciałem :polew: [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 12:13_________________________________________________ pewnie mamy najbardziej odjazdowe miejsce na spoty w całym klubie pewnie tak
Opublikowano 8 Października 200916 l dobra .. przyszlo mi pudlo ze wzmakiem .. slawek moge cie prosic o porade dot pinow tego wzmaka ... i jakie kable kupic ? Musiałbyś z tym podjechać, to się zobaczy czy coś da się dopasować. Muszę w etce wtyku poszukać też. Miron
Opublikowano 8 Października 200916 l dobra .. przyszlo mi pudlo ze wzmakiem .. slawek moge cie prosic o porade dot pinow tego wzmaka ... i jakie kable kupic ? Musiałbyś z tym podjechać, to się zobaczy czy coś da się dopasować. Muszę w etce wtyku poszukać też. ok spoko .. jak sie dzisiaj wyrobie to podjade wieczorem jakos .. bede dzwonil jakby co .. dzieki
Opublikowano 8 Października 200916 l sieman Ty masz tak wysokie auto i tam jeszcze chaczysz?? to co ja mam powiedziec ?? ja wyjezdzajac nie chacze...Trzeba umiec jezdzic .... wymien klocki i tarcze bos spalil je,pewnie zrobiles to 50 km po zalozeniu tarcz :polew:
Opublikowano 8 Października 200916 l Siemian moje ledy tylne są do sprzedania 9 tyś zł netto [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 13:33_________________________________________________ o kurcze......... chyba za mało napisałem jeszcze się chłopak zdecyduje i leżę