Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie jak wyjdzie że spoty mamy mieć w jakiejś knajpie to reszta klubu będzie się z nas śmiała.

Jak chcecie werbować nowych członków na spoty?

Spot kojarzy się z obcowaniem ludzi z maszynami, wymienianiem uwag na temat naszych samochodów a nie siedzeniem na d*pie w knajpie.

Księżniczki - ku..wa jego mać.

Jak jest 15stopni to już trzeba jechać do ciepełka. :thumbdown:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

baq a co sie u Ciebie dzieje ??

Opublikowano

Panowie jak wyjdzie że spoty mamy mieć w jakiejś knajpie to reszta klubu będzie się z nas śmiała.

Spot kojarzy się z obcowaniem ludzi z maszynami, wymienianiem uwag na temat naszych samochodów a nie siedzeniem na pupie w knajpie.

spoko...tak było przez cały rok ale w zimie przeciez nie będziemy marznąc :naughty: pogadamy chwile przy autach i później na piwo :kox:
Opublikowano

Ja się teraz wstrzymuję od głosu...

Zastanawiam się, która opcja prowadzi :mysli:

Opublikowano

Spot kojarzy się z obcowaniem ludzi z maszynami, wymienianiem uwag na temat naszych samochodów a nie siedzeniem na pupie w knajpie.

a ja tak nie uważam. Spot to spotkanie a gdzie ono będzie to c**j... Miło jest posiedziec w jakiejś knajpce a nie stać na mrozie jak debile.

Przeciez kazdy moze przyjechac bez problemu...

Opublikowano

a ja tak nie uważam. Spot to spotkanie a gdzie ono będzie to ch***j... Miło jest posiedziec w jakiejś knajpce a nie stać na mrozie jak debile.

To czym spot się różni od wyjścia ze znajomymi na piwo?

Opublikowano

a ja tak nie uważam. Spot to spotkanie a gdzie ono będzie to ch***j... Miło jest posiedziec w jakiejś knajpce a nie stać na mrozie jak debile.

To czym spot się różni od wyjścia ze znajomymi na piwo?

do czego zmierzasz...przerabialiśmy juz temat w zeszłym roku jak były spotkania na sarnim stoku.Jak nam parę razy wypiżdziało to wszyscy z miłą chęcią szli do galerii usiąść sobie :gwizdanie:

Wróci wiosna to powrócimy na stałe do Nałęża

Opublikowano

Panowie ale to tylko okres zimowy później nawrot do nałeża :gwizdanie:

Opublikowano

Parking i galeria -rozumiem.

Nie chcę tylko żeby to była jakaś knajpa.

Opublikowano

nie no ktoś tu musi podjąć decyzję :evil:

jutro spotykamy się pod CH sarni stok o godz 18.00 o godz 18.40 idziemy na ........

i tam właśnie ustalimy miejsce spotkań :angry:

koniec kropka :closed:

Opublikowano

Nie chcę tylko żeby to była jakaś knajpa.

co ty masz taką awersje do knajpy :mysli: nie martw sie,nic nie powiemy żonie :kox::naughty:
Opublikowano

baq a co sie u Ciebie dzieje ??

http://img12.imageshack.us/i/20091117109.jpg/

pynkło sobie. wziąłem w palce i całkiem na pół się rozleciało. pasek sparciał i też był do wymiany. szkoda, ze nie było do końca wiadomo o co chodzi, bo niepotrzebnie kilka razy gotował mi się silnik. :ranting1: oby mu to za bardzo nie zaszkodziło. dobrze jedynie, że wiadomo co to było i już zrobione. tylko w złym momencie mi się to przytrafiło. miliard innych wydatków... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

A ja nic nie powiem, prezes niech rządzi :bag:

Opublikowano

A ja nic nie powiem, prezes niech rządzi :bag:

ok a więc juto spotykamy sie o 18-tej na sarnim stoku tam gdzie zawsze :evil: I pogadamy sobie co i jak
Opublikowano

a mnie nie bedzie :P bo autko stoi bez glowicy :P ... jutro wieczorkiem powinno juz byc poskladane :P,ale jak autko nie jezdzi to sie bawie z halogenami do zderzaka :P

Opublikowano

ok a więc juto spotykamy sie o 18-tej na sarnim stoku tam gdzie zawsze

czyli alejka W dla tych którzy jeszcze tam nie byli :wink4:

Opublikowano

Dobra sarni stok alejka W, zrobi ktoś mapkę dojazdu.. heheheheheh :) a mnie to pier***i za przeproszeniem czy to będzie parking czy knajpka, ważne żeby być i zobaczyć te mordy wszystkie :) i się pośmiać z źle zapiętego turbo :kox: ale też może jakiś pomysł rzucę..... zróbmy taki tour bielsko-biała... po prostu z góry ustalmy... ze wtedy i wtedy np. Sarni stok, następny tydzień sfera, następny auchan....

i u góry w topiku się dało daty spotów i przy dacie miejsce spotkania [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 22:26_________________________________________________1258299284_by_Mikasasa_500.jpg

Opublikowano
Opublikowano

proponuje zrobic szybka dogrywke:

a) parking Sarni

B) jakaś karczma[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 08:48_________________________________________________a tak w ogole to :hi: :hi: :hi: