Opublikowano 27 Października 201015 l Autor Dzięki za spota i grila :> Siemian dzięki za rozpalenie grila - masz na forum jak chciałeś :> :gwizdanie:
Opublikowano 28 Października 201015 l czolem zgraja siemianowi dziekowac nie bede .. to jego dzialka rozpalic i utrzymywac ogien ... z kazdym ogniskiem wiecej, rozumie ta jego milosc do swojego auta
Opublikowano 28 Października 201015 l ferajna. Jak wczorajszy spocik? Ja nie chciałem pobić siemiana - dla tego nie przyjechałem :polew: a tak poważnie to ostatnio coraz częściej bywam w Poznaniu teeeej. Chyba się tam przeprowadzę
Opublikowano 28 Października 201015 l ferajna. Jak wczorajszy spocik? Ja nie chciałem pobić siemiana - dla tego nie przyjechałem :polew: a tak poważnie to ostatnio coraz częściej bywam w Poznaniu teeeej. Chyba się tam przeprowadzę mape dla Ciebie mam. Na spocie było jak zawsze fajnie
Opublikowano 28 Października 201015 l ferajna. Jak wczorajszy spocik? Ja nie chciałem pobić siemiana - dla tego nie przyjechałem :polew: a tak poważnie to ostatnio coraz częściej bywam w Poznaniu teeeej. Chyba się tam przeprowadzę mape dla Ciebie mam. Na spocie było jak zawsze fajnie :good:
Opublikowano 28 Października 201015 l jestes w pracy dzisiaj? moglbym Ci to rzucić jakbym gdzieś do centrum leciał.
Opublikowano 28 Października 201015 l jestes w pracy dzisiaj? moglbym Ci to rzucić jakbym gdzieś do centrum leciał. jestem do 15
Opublikowano 28 Października 201015 l oki. jakbym leciał to podjade git widzę, że tu z już niedługo będzie
Opublikowano 28 Października 201015 l http://www.sadistic.pl/dobry-poslizg-w-dziurze-vt54080.htm#427121
Opublikowano 28 Października 201015 l oki. jakbym leciał to podjade git widzę, że tu z już niedługo będzie a co - faceci przecież nie kłócą się na całe życie tylko na kilka godzin
Opublikowano 28 Października 201015 l dokładnie. Nie zdąrzyłem dzisiaj bo dłużej mi w pracy zeszlo. Jutro pracujesz? Powinno byc luźniej to podjade