Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Siemanko,dzięki za spocik i grila. PS.Wczoraj w Skoczowie mój "negocjator"( ) "poszedł" ;( do innego bagażnika za 145km/h na 50 (przy zwężce ) w kierunku Żor . Zaoferowali Panowie 500 złociszy i 10 punktów ale kolejny raz się upiekło dzięki sile negocjacji .
siemian Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 no chyba nie chcesz powiedzieć że dałeś łapówkę!!! :shocked: :shocked: My się tutaj takimi brzydzimy!!
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Siemian czytaj ze zrozumieniem co kolega pisze :bicz3:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 12:36_________________________________________________
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 no chyba nie chcesz powiedzieć że dałeś łapówkę!!! :shocked: :shocked: My się tutaj takimi brzydzimy!! Siemian nie komentuję boś wczoraj balował więc możesz mylić trochę to co napisałem :gwizdanie: :>. Jutro pewnie będziesz miał podobne zdanie jak ja na ten temat. hmmm... to nic nie zapłacił?? [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 12:45_________________________________________________Tylko jakiś czas temu "parę" złociszy w świecie alkoholi .
siemian Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa.... kurcze teraz dopiero zrozumiałem... Chyba jeszczce nie do konca wytrzeźwiałem po wczoraj... :decayed: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 zapłacił ale mniej przecież taryfikator ma podziało co do $$$ :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Wierzcie ,że warto mieć zaopatrzenie w bagażniku. Jest to parę złotków "zamrożone" ale zwraca się dziesięciokrotnie czasem :>
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Panowie mamy 7 dni na ustalenie gdzie sie przenosimy na okres zimowy
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Panowie mamy 7 dni na ustalenie gdzie sie przenosimy na okres zimowy Ankieta?
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku
Baddy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co?
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co? to tylko moja propozycja...najbardziej neutralne miejsce
siemian Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co? Baddy nie liż dup_y Wihajstrowi. I tak nie da się nabrać na te Twoje fundusze
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co? Baddy nie liż dup_y Wihajstrowi. I tak nie da się nabrać na te Twoje fundusze Racja i tak wszystko upadnie i zbankrutuje
DAWIDBORI Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi:ile dajesz za przejscie do innego funduszu i jaki fundusz oferujesz??
H4mm3R Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Już wiem czemu siemian TV w aucie zamontował http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101029/lublin/354040339
Rekomendowane odpowiedzi