Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 siema kapeluszniki Do siebie na spoty nie jeździsz to bez wyzwisk proszę :polew: :polew: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Gdzie do siebie? Na spoty pt 'będziesz miał walenie' czy 'ford gówno wort'?
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Gdzie do siebie? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=100893.960
bakuś Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 No co ja mam Ci powiedzieć? Keine zeit...
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 natürlich ,luz kapeluszniku :>
Baddy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi:ile dajesz za przejscie do innego funduszu i jaki fundusz oferujesz?? poszło na pw, ja nie wiem czego sie boicie fundusz bardzo stabilny w tym pelna obsluga i jeszcze kasa dwie umowy dzieki forum juz sa, i te osoby kase dostana a Wy nie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:20_________________________________________________ najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co? Baddy nie liż dup_y Wihajstrowi. I tak nie da się nabrać na te Twoje fundusze Racja i tak wszystko upadnie i zbankrutuje a jaki Ty masz fundusz? Tylko nie mów, że Aviva
bakuś Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi:ile dajesz za przejscie do innego funduszu i jaki fundusz oferujesz?? poszło na pw, ja nie wiem czego sie boicie fundusz bardzo stabilny w tym pelna obsluga i jeszcze kasa dwie umowy dzieki forum juz sa, i te osoby kase dostana a Wy nie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:20_________________________________________________ najpierw propozycje ale myślę, że najlepiej będzie to samo miejsce co w zeszłym roku czyli nie będzie ustalania bo szefu już wybrał co? Baddy nie liż dup_y Wihajstrowi. I tak nie da się nabrać na te Twoje fundusze Racja i tak wszystko upadnie i zbankrutuje a jaki Ty masz fundusz? Tylko nie mów, że Aviva a do jakiego ty naganiasz ludzi, bo nie pamietam?
Baddy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siemano czolem jeżdżą tacy po 200 po mieście, aż ich czasem cięzko wyprzedzić. -fajny komantarz
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 To jak z tą zmianą miejscówy? Parking Auchan?
Baddy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 parking Gemini? i znów przynudze http://www.otostrona.pl/ofertaactum/index.php?p=1_13 - to da się odzyskać wystarczy sie tylko upomniec
godzic Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 parking Gemini? i znów przynudze http://www.otostrona.pl/ofertaactum/index.php?p=1_13 - to da się odzyskać wystarczy sie tylko upomniec autor artykułu : Baddy [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 15:38_________________________________________________apropso "Żródło: Fakt" ja pier**le k**wa mac lepszego źródła nie było ?
Rekomendowane odpowiedzi