godzic Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 kfc :polew: :polew: :polew: toż Siemian doj**ał
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzięki za spota, GRYFI(niezłe boczki porobiłeś ) trza było jeszcze chwilę zagrzać autko, my z Markiem i chyba(wydaje mi się ,że za mną stał) Dominikiem oglądaliśmy jak b8 w Q i automacie bąki robi na parkingu. Ładne były . Siemian Ciebie trochę fantazja poniosła na parkingu powyżej tego co staliśmy -widziałem . kfc czy jak Ci tam.... Oj ,zdecydowanie doj**ał :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 00:31_________________________________________________Piter ,a te babeczki z linku były zanim przyjechałem ?
wojtekce Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 sorry za nie obecność ale zapie..am w pracy teraz do 19.00 Wojtek ja tam wpadne żęby się z tym twoim kumplem rozliczyć 100 za playa ( no chyba zę sie nie upomina ) załatwiłem sobie wymiane u kumpla także nie bede ci zawracał jutro d*py tymi oponami. Zadzwonie w sprawie opon do busa nie ma sprawy a tak to
piter220v Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Piter ,a te babeczki z linku były zanim przyjechałem ? byly byly .. tylko siemian powiedzial ze to meski spot i on sie nie bedzie z nimi kolegami swoimi dzielil wiec pojechaly ... siemian mial nas wszystkich tyyylko dla siebie i ciagle mnie namawial zebym mu dupe pokazal .. lobuz jeden .. a takto i wogole i zreszta czolem
siemian Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Siemian Ciebie trochę fantazja poniosła na parkingu powyżej tego co staliśmy -widziałem . czemu poniosła? Dwa ślizgnięcia sobie zrobiłem. Chciałem więcej się poślizgać ale musze czekać aż wymienie poduche pod skrzynią bo przy wyprowadzaniu poślizgu skrzynia mi napieprza o podłoge Co do Fryzjera to ładnie mu wyszły te kółeczka
Wihajster Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witam szanownych kolegów [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 08:53_________________________________________________ aż wymienie poduche pod skrzynią bo przy wyprowadzaniu poślizgu skrzynia mi napieprza o podłoge czy to już ostatnia rzecz co nie wymieniałeś w tym aucie ??
siemian Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 nie tą rzecz wymieniałem już 3 razy :disgust: :disgust:
godzic Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 alocha łobuzy i dupo pokazywacze
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 10:38_________________________________________________ ... siemian mial nas wszystkich tyyylko dla siebie i ciagle mnie namawial zebym mu dupe pokazal .. lobuz jeden .. j**any :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzisiaj mi spasowały zużyte zimówki w A4, na nowych całego ronda bokiem w Ustroniu bym nie zrobił :> ludzie się gapili, a jak zjeżdżałem to jedna babka na przejściu zamiast spier.dalać to się zatrzymała :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Siemian co to za imprezy zaliczasz??
piter220v Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Siemian co to za imprezy zaliczasz?? jeblem na ryj .... normalnie sieemian ...
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Siemian co to za imprezy zaliczasz?? jeblem na ryj .... normalnie sieemian ... A paluchy też wszędzie musi wsadzić
siemian Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 o widze że wklejasz fotki swojego pokoju
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 o widze że wklejasz fotki swojego pokoju widzisz jaki fajny mam pokój jak tam lampa? patrzyłeś już po niej?
siemian Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 jeszcze nie byem w firmie. chyba wieczorem pojade
KFX Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 kfc... sieeeeeemiaaaaaaan, balbazaurze!!
Rekomendowane odpowiedzi