Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 09:18_________________________________________________Panowie dziś na Mikołaja wpisujemy do NORDEA za darmo Tzn.,że kaską się nie dzielisz ? :gwizdanie: :polew: już na forum jest 7dmiu szczęśliwców w NORDEA i mają dane w funduszu wyprowadzone na prostą :> warunki się nie zmieniły
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 właśnie przywiozłem sarnę :> Na masce jak H4mm3R ? :shocked:
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 właśnie przywiozłem sarnę :> Na masce jak H4mm3R ? :shocked: Ja na masce nic nie woziłem :gwizdanie:
MARiOLiNi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Rano kumpel przyszedł do pracy i mówi, że sarna mu wyskoczyła. Odpaliłem busa i zaraz po nią jechałem, dobrze że spory mróz był przez weekend więc była zmrożona. Gryfi, Proton, Godzic i Minio znają to miejsce, a kierowcę z Saxo VTS pewnie pamiętają. 30m od patelni, co raz mi sarna wyskoczyła, ale niestety ja nie trafiłem: http://www.youtube.com/watch?v=aiWSucvkWIM
bakuś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Odpaliłem busa i zaraz po nią jechałem, dobrze że spory mróz był przez weekend więc była zmrożona. Podzielisz się?
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Panowie a tak poważnie to miał ktoś z Was kiedyś sporządzoną reklamację do ZUSu ?
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 U Was też odwilż ?[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 06:58_________________________________________________Najmniejsi ludzie na świecie ? Drogowcy- spadnie 10 cm śniegu i juz ich nie widać.
godzic Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adrenaline Motorsport Warsaw The Movie 2008
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 fuuuuujjj.... allllleeee brrrzzzyyyydddaaalllllllllllllllllllllll :decayed: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________po pierwsze wyjeb ten znaczek s4. Po drugie fele w black, po trzecie progi z s4 w czarny mat
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 fuuuuujjj.... allllleeee brrrzzzyyyydddaaalllllllllllllllllllllll :decayed: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________po pierwsze wyjeb ten znaczek s4. Po drugie fele w black, po trzecie progi z s4 w czarny mat a właśnie że nie co ja drugi miron78 jestem
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 fuuuuujjj.... allllleeee brrrzzzyyyydddaaalllllllllllllllllllllll :decayed: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________po pierwsze wyjeb ten znaczek s4. Po drugie fele w black, po trzecie progi z s4 w czarny mat a właśnie że nie co ja drugi miron78 jestem nie wypowiadaj tego nicku tutaj... Toż to złowieszcze nasienie szatana :evil: :evil: A po drugie jak już to zieluch... bo miron ma srebrne 19' a nie czarne 18' i nie ma listw s4... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...w ogóle nie wiem po co przywołałeś tutaj nick tego pionka :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi