Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 W takiej mgle to on se i tak radził :> [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:58_________________________________________________W Jastrzębiu jak mineliśmy tego busa toś mnie blokował :gwizdanie: :> :> :>
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wybacz :gwizdanie: poza tym dobrze wiem że tam jest fajna prosta
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Na której lubią stać :gwizdanie: . I tak żeś jest szatan .[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 23:11_________________________________________________
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 wojtus szykuj kawke :-D nadjezdzam :-P
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Jaki jest adres internetowy Olisadebe ? - [email protected]
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Jaki jest adres internetowy Olisadebe ? - [email protected] Nie jest to przejaw rasizmu ???
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Jaki jest adres internetowy Olisadebe ? - [email protected] Nie jest to przejaw rasizmu ??? przecież nie napisałem gó[email protected]
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 - Jaki jest adres internetowy Olisadebe ? - [email protected] Nie jest to przejaw rasizmu ??? przecież nie napisałem gó[email protected] Siemian Ty jak pierdykniesz to ino roz :polew: :polew: :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 W Ustroniu pięknie sypie. Chciałem się poślizgać A5, ale zaraz na rondzie mimo wyłączonego ESP (czy to ASR) na przycisku i tak coś hamowało
bakuś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 W Ustroniu pięknie sypie. Chciałem się poślizgać A5, ale zaraz na rondzie mimo wyłączonego ESP (czy to ASR) na przycisku i tak coś hamowało Bo trzeba ten przycisk długo przytrzymać i wtedy wyłącza się całkowicie.
MARiOLiNi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 W Ustroniu pięknie sypie. Chciałem się poślizgać A5, ale zaraz na rondzie mimo wyłączonego ESP (czy to ASR) na przycisku i tak coś hamowało Bo trzeba ten przycisk długo przytrzymać i wtedy wyłącza się całkowicie. Po jednym naciśnięciu napisało, że jest wyłączone i świeciła kontrolka, ale więcej gazu i coś jeszcze mrugało. Sprawdzę następnym razem.
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 W Ustroniu pięknie sypie. Chciałem się poślizgać A5, ale zaraz na rondzie mimo wyłączonego ESP (czy to ASR) na przycisku i tak coś hamowało Bo trzeba ten przycisk długo przytrzymać i wtedy wyłącza się całkowicie. dokładnie. Po jednym naciśnięciu wyświetla ASR off, po długim naciśnięciu wyświetla ESP off. Niestety w b7 nie da się całkowicie wyłączyć ESP.
Rekomendowane odpowiedzi