Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 grunt ,że blachy będą czytelne :>
GRYFI Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 grunt ,że blachy będą czytelne :> :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jeszcze 2 dni na nartach. Jestem poobijany od tyczek, sińce z dnia na dzień dobijam - już puchną :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja dziś też trochę na nartach pośmigałem. Ale luda było strasznie dużo
Baddy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 To na fotach się za***iście będzie prezentowało autko . no pod warunkiem, że Siemian będzie nieczytelny
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no tak bo jak będe "czytelny" to moje wewnętrzne piękno przysłoni całe piękno auta :decayed:
Baddy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no tak bo jak będe "czytelny" to moje wewnętrzne piękno przysłoni całe piękno auta :decayed: no, że "przysłoni" to muszę się zgodzić
Rekomendowane odpowiedzi