MINIO Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Na jutro niech kazdy weżmie jakieś drewno w miarę możliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ja jutro znów odpadam ,jestem uziemiony w SWD od 18 do 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ja jutro znów odpadam ,jestem uziemiony w SWD od 18 do 8 ale z Ciebie duuuuupaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 trza szporować na bkn'a [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:07_________________________________________________ Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 >>------------------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 :hi: kto dzis zawita do nałęża? Pogode już zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Panowie potrzebuję kupić stalową linkę o grubości 1mm w plastykowym oplocie. Potrzebuję tego 2 metry. Jakby kto miał taką na zbyciu to walić pw od razu proszę albo tu na ogólnym. [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 10:10_________________________________________________Co do nałęża to już pisałem ,że niestety nie dam rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Panowie potrzebuję kupić stalową linkę o grubości 1mm w plastykowym oplocie. Potrzebuję tego 2 metry. Jakby kto miał taką na zbyciu to walić pw od razu proszę albo tu na ogólnym. Artur nie wiedziałem że bierzesz sobie te moje wypowiedzi do serca i się nimi tak przejmujesz.... ;( Nie przesadzaj, nie wieszaj się. Napewno Cie ktoś lubi.... P.S. ale zwykła linka też powinna Cie utrzymać :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tyś sie mamie i tacie udoł .[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 10:25_________________________________________________Ja nie z tych co po kontakcie z Tobą sznura szukają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja będe . Ma ktoś może tackę na palenisko bo teraz w sklepach bedzie to raczej towar deficytowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ja będę.... co do tacek, to można folią aluminiową zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilo... Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, chciałbym przyjechac aczkolwiek nie wiem jak z pracą się uwine. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, chciałbym przyjechac aczkolwiek nie wiem jak z pracą się uwine. Pozdr. e tam dasz rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja chyba będę, jak będę to trochę drewna zabiorę, tackę poszukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 a mnie grypa dopadła gdyby nie nałeże to bym wpadł ,ale tam pewnie troche zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 dzięki za spota a mnie grypa dopadła gdyby nie nałeże to bym wpadł ,ale tam pewnie troche zimno a właśnie że ciepło było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzięki za spota, zima nie przeszkadza w ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 oj cieło ciepło prawie hatka poszła z dymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi