siemian Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na spot byś przyejchał.... jak znajde choć troche czasu to wpadne nie bój się a co tak zajęło Ci to awaryjne otwieranie samochodów? Bo czytałem że w Skoczowie gwałtownie wzrosła ilość kradzieży aut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dzięki za spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 thx thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 czolem panowie do tych co jada na zlot ---> macie moje blogoslawienstwo siemian nie daj ciala .. w przenosni i doslownie .. wiem wiem co napiszesz .. ze ciala to co najwyzej ja moge dac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Siemanko do tych co jada na zlot ---> macie moje blogoslawienstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :hi: siemian, to Twoja audica? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 pozdrowienia z Bukowiny. Czas zacząć impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 siemian dzięki za dzisiejszą pomoc ,uratowałeś mi "tyłek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 siemian dzięki za dzisiejszą pomoc ,uratowałeś mi "tyłek" spoko spoko. Ciesze się że mogłem pomóc pozdrowienia z Bukowiny. Czas zacząć impreze to przykre że musisz jezdzić tak daleko żeby znalezć kolegów... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale masz u mnie wielki plus za to że wreszcie to zrozumiałeś że tu Cie nikt nie chce i nie akceptuje... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 to przykre że musisz jezdzić tak daleko żeby znalezć kolegów... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ale masz u mnie wielki plus za to że wreszcie to zrozumiałeś że tu Cie nikt nie chce i nie akceptuje... :polew: , siemian Ty się nie boisz ,że w końcu mu nerwy puszczą :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 na spoty nie jezdzi więc szansa że go spotkam jest znikoma... Ja się na wieś nie zapuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 na spoty nie jezdzi więc szansa że go spotkam jest znikoma... Ja się na wieś nie zapuszczam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 na spoty nie jezdzi więc szansa że go spotkam jest znikoma... Ja się na wieś nie zapuszczam :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 słit focie ze zlotu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi